facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Traiteurslager Veenendaal

Traiteurslager Veenendaal

Info

Een nieuwe gemoderniseerde slagerij met een nieuwe stijl, een uitgebreider assortiment en een nieuwe naam.
Een winkel vol lekkers met vleesspecialiteiten, ambachtelijke vleeswaren en verse kant en klare maaltijden.



"Slagerij Kemper, voorheen Traiteurslager Veenendaal.Met oog op duurzaamheid werken wij in onze winkel enkel met kwaliteitsvlees. Onze producten maken wij zoveel mogelijk ambachtelijk met eigen hand en verfijnen dit met mooie specerijen en marinades."
Adres: Garderenseweg 2, 3882AH Putten (gemeente)
Telefoonnummer: +31341351453
Stad: Putten
Route: Garderenseweg 2
Postcode: 3882AH



op zoek naar gerelateerd: Traiteur slager betekenis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slagerij Tomassen Slagerij Tomassen 300 meter Deze slagerij heeft uitstekend vlees, beleg en salades. De filet Americen is uitzonde...
Slagerij van den Berg - Putten Slagerij van den Berg - Putten 368 meter Voor zaterdag 19 maart hadden wij een warm en koud buffet besteld, ter gelegenheid va...
Recensies
Fijne slagerij met een breed assortiment heerlijkheden uit eigen keuken. Ik rij speciaal even om voor LIVAR varkensvlees uit Echt Limburg.
Afgelopen zaterdag een winterbarbecue georganiseerd. Het vlees was zoals altijd voortreffelijk! Zowel wij als onze gasten hebben ervan genoten. Echt een aanrader.
Geweldige slager! Wanneer ik in de buurt ben ga ik altijd even langs voor wat nieuws. Zo werd mij het speciale Livar vlees aangeraden vanwege de onderscheidende smaak en vleeskwaliteit. Nou dit klopte helemaal en ik zal dit dan ook de volgende keer weer meenemen.
Beste slagerij die ik in een lange tijd ben tegengekomen! Ik reis één keer per maand speciaal van Rotterdam naar Putten om hier ons speciale BBQ en grill vlees te halen. Je vindt hier stukken vlees die ze eigenlijk vrijwel nergens anders meer verkopen. Ook voor de milieubewuste koper vind ik het Livar vlees wat ze aanbieden erg smakelijk. Zeker een aanrader!
Super fijne slagerij! Lekker vlees en goede service. Een echte aanrader vinden wij de hapjespan kapsalon.
Voor de lekkerste burgers en grillworsten moet je bij deze slager zijn! Leuk jong stel met mooie overtuiging hoe ze willen ondernemen met oog voor mens en dier: Dikke duim!
Gisteren een gezellige BBQ gehad, waarbij al het vlees bijzonder mals was en goed gemarineerd. Niet teveel marinade, maar precies genoeg. Het bleek dat het vlees en de salades bij Traiteur slager van Veenendaal kwam. Aangezien iedereen bijzonder verrast was door de kwaliteit is 5 sterren echt op zijn plaats en een positieve beoordeling meer dan verdiend!
Een overheerlijke biefstuk van een top keurslager uit Putten. Een vakman die ons ook nog voorzag van de muntpeper uit eigen keuken!!! Dankjewel
Je kan hier beter niet heen gaan slagerij tomassen levert tenminste wel kwaliteit
Uitstekend vlees! Aanrader voor een ieder.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid