facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TRAITEUR PLANK

TRAITEUR PLANK

Info

Borrelbox met eten die bij u thuis worden bezorgd. Wij staan voor kwaliteit en mooi opgemaakte planken waar u en uw gasten vrolijk van gaan worden!

Geschiedenis

Traiteur in diverse planken die voor u verzorgd worden en thuis worden bezorgd



"Het unieke Plank-gevoel thuis beleven? Kom langs in onze traiteur en laat je verleiden door de unieke smaken van onze bijzondere producten. Dat ene stuk kaas, die heerlijke gerookte ham, dat lekkere Franse worstje of een van onze borrelbites waar je ’s nachts voor je bed uit zou komen. Of bestel jouw borrelbox online!In onze bistro geniet je samen van de mooie gerechtjes die we met liefde en passie voor jullie bereid hebben. Of je nou plaats neemt voor een lekker ontbijtje, een heerlijke lunch, een onweerstaanbare borrelplank of dito diner: wij staan klaar om je te verrassen, te verwennen en te inspireren met een unieke smaakbeleving."
Adres:
Telefoonnummer: 0645514276
Stad: Heesch



op zoek naar gerelateerd: Borrelplank Traiteur, Hapjes plank, Brunchplank bestellen, Hapjesplank bestellen, Hapjesplank Helmond, Borrelplank Deurne, Borrelplank bestellen Venray, Borrelplank bestellen Best
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Gruijthuijsen Catering Van Gruijthuijsen Catering 321 meter Geweldig! In april hebben wij bij t Woud ons bruiloftsdiner en feest gehouden. Dit zo...
Sweets & Savoury Sweets & Savoury 429 meter Zoete en hartige huisgemaakte delicatessen. Voor iedere gelegenheid bent u bij ons a...
Ariëns Catering Ariëns Catering 1 km Super eten! Leuke mensen tot de volgende keer Gr Danny en Wendy
Ray's BBQ & Cooking Ray's BBQ & Cooking 2 km Vertaald door Google Ik wilde heel graag Texas-barbecue eten, dus kwam ik naar deze p...
Recensies
Onze favoriet! De lekkerste borrelboxen maar ook om in de bistro te drinken en te eten is een absolute aanrader. Hele vriendelijke mensen en heel erg lekker eten!
De avondplank eten voor een avondje theater; altijd lekker en gezellig bij Plank! Vriendelijk personeel, goede sfeer, lekkere verse gerechtjes. Goede prijs-kwaliteit verhouding! Als je echt heeeel kritisch bent, mag het brood onder de crostini's wel iets minder dik gesneden zijn, maar dat is echt een detail.Eten: 4/5
Leuke plek met echt heerlijk eten, of je nu voor lunch of diner komt.. altijd lekker en verrassend. We halen er ook graag lekkere noten, kaas en worst voor een luxe borrelplank voor thuis. Echt een aanrader, deze plek.
Super leuk tentje! Heerlijke kazen, worsten, broden en noten. Ze maken een mooi pakketje voor elke gelegenheid en de Borrelboxen zijn fantastisch!
Wat een verademing! Heerlijke lunch. Wij gaan ook zeker een borrelplank halen!
Leuke locatie met vriendelijke bedieningen en heerlijke gerechten.Eten: 5/5
Super leuke locatie, zeker voor de borrel of een heerlijk koffie momentje. Bevlogen eigenaars duo die ook voor jou thuis een perfecte borrel plank kunnen samenstellen.. aanrader!
Prachtige zaak gerund door gepassioneerde vakmensen. Een kloppend concept: lokale, pure en verse producten van hoge kwaliteit op een robuuste houten plank gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. Zowel thuis te beleven voor in de Corona tijd perfect! als op de Noordkade, Veghel hopelijk snel weer. Echt een aanrader waar gezelligheid en sociale en lokale impact samenkomen!
Uitnodigende en sfeervolle aankleding, wat een mooie smaak en zeer stijlvol. De gerechten , producten en boxen zien er fantastisch uit, je wordt er hebberig van en wekken je eetlust op. De bediening is zeer deskundig , charmant en behulpzaam.
Wauw! Door een borrel plank van Jeroen werd het op jubileum van mijn trouwdag toch nog een feestje! Samen genoten van heerlijke Kaasjes, Worst en andere lekkernijen! En zo mooi opgemaakt! Onder de indruk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid