facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Traiteur/ Catering service de Culinair

Traiteur/ Catering        service  de Culinair

Info

Billitonlaan 16
3131LK Vlaardingen
0102341797
www.traiteurdeculinair.nl
www.cateringservicedeculinair.nl

Geschiedenis

Traiteur de Culinair is een bedrijf dat zich, naast catering richt, op het aanbieden van hoogwaardige maaltijden (bereid in open keuken). Klantgerichtheid, kwaliteit, zorg en volledige aandacht voor U als relatie en Uw evenement zijn de kernwoorden en elementen die hoog in ons vaandel staan.
Traiteur de Culinair heeft zich hierin sinds de oprichting in 1999 ten opzichte van zijn collega`s kunnen onderscheiden.
Dit geldt zowel voor het bereiden van (`overwerk`) maaltijden als voor de cateringactiviteiten. Dagelijks staat een team van professionele medewerkers garant voor de verzorging van een evenement op maat.
Of het nu gaat om een feest in huiselijke kring of in Uw bedrijf, onze creatieve aanpak en ervaring maken van ieder feest een opmerkelijk en geslaagd evenement.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 14.00 - 20.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag 16.00 - 20.00 uur
Bezorgservice voor bedrijven van maandag t/m vrijdag.

Onze partyservice staat 7 dagen per week tot Uw beschikking.



"Traiteur de Culinair is een gerenomeerd bedrijf dat zich naast catering ook richt op het aanbieden van hoogwaardige maaltijden bereid in open keuken. Klantgerichtheid, kwaliteit, zorg en volledige aandacht voor u als relatie en Uw evenement zijn de kernwoorden en elementen die hoog in ons vaandel staan.Traiteur de Culinair heeft zich hierin sinds de oprichting in 1999 ten opzichte van zijn collega`s kunnen onderscheiden.Dagelijks staat een team van professionele medewerkers garant voor de verzorging van een evenement op maat.Of het nu gaat om een feest in huiselijke kring of in uw bedrijf, onze creatieve aanpak en ervaring maken van ieder feest een opmerkelijk en geslaagd evenement."
Adres: Billitonlaan 16, 3131LK Vlaardingen
Telefoonnummer: 0102341797
Stad: Vlaardingen
Route: Billitonlaan 16
Postcode: 3131LK



op zoek naar gerelateerd: Traiteur Culinair facebook, Traiteur Vlaardingen menukaart, Traiteur betekenis, Traiteur Leiden, Traiteur vlaardingen facebook, Traiteur Rotterdam, Traiteur Dordrecht, Traiteur menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Oesterparel Vlaardingen De Oesterparel Vlaardingen 608 meter We stonden voor de deur vrijdag 9 november 17 uur om de oesters te proeven maar de d...
Slagerij Wapenaar - Culinaire Slagerij Wapenaar Slagerij Wapenaar - Culinaire Slagerij Wapen... 1 km *Loper 73 tel. 010-4743822 (Vld Holy), * Hogendorplaan 925 tel. 010-8449000 (Vld Amba...
LCS LCS 1 km LCS (La Caramella Sweets) Voor uw Antilliaanse toetje/nagerecht, BoliGlas ( Gelantin...
Add to Taste Add to Taste 2 km Add to Taste betekent letterlijk toevoegen naar smaak en heeft dan ook alles te maken...
Astrids Bakkerij Astrids Bakkerij 3 km Voor de eerste verjaardag v onze zoon een taart besteld. Niet was t alleen zo ontzett...
Recensies
Lekkere maaltijden ! die al vers klaarliggen of evt klaargemaakt worden vd menukaart. Vaak ook een lekkere dagschotel. Voldoende keuze ook vegetarisch. Ook is het mogelijk om van te voren te bellen zodat het warm klaar ligt. De maaltijden uit de koelvitrine kunnen ook ter plekke voor je opgewarmd worden. Aanrader!
Wij vragen altijd speciaal naar hun tijdens stops ect, lekker en gezond eten, normale pot ipv steeds weer chinees of snack, en vooral vers en goede kwaliteit
Goed eten ziet er netjes uit ruime porties een echte aanrader!!!!!
Komen hier wel vaker om een lekkere maaltijd te bestellen en mee te nemen. Je wordt er op een vriendelijke manier te woord gestaan. Hebben een uitgebreide menukaart. Hebben er al eerder de biefstuk, of de kip, of de varkenshaas besteld. Nu bestelde we 1 maal de Wiener Shnitzel, en 1 maal de Shnitzel "USA" style. Naar de Traiteur gelopen, ons gemeld, en aantal minuten later was de bestelling gereed gemaakt. Thuis aangekomen uitgepakt en netjes op ons bord geserveerd. Bij dit soort bestelde menu's krijg je er gebakken aardappeltjes en een frisse salade met dressing bij geserveerd. Met name de gebakken aardappeltjes zijn altijd heerlijk droog krokant bereid. Smaken heerlijk met mayonaise en tomaten ketchup. En de beiden schnitzels smaakte ook voortreffelijk. Goed vlees met een mooie krokante paneerlaagje. Niet vettig. Dus voor ons zéér zeker voor herhaling vatbaar. Zitten wel wat hoger in de prijs/kwaliteitsverhouding. Maar daar zijn de gebruikte en bereide producten ook naar.
3 belangrijkste zaken dat ik daar kom zijn smaak, kwaliteit, en prijs van het eten. Alle drie geweldig. Een deel wisselend menu, en met aantal vaste maaltijden die altijd goed zijn, dus niet als bij de Chinees altijd het zelfde. Ja dit is wel me favoriete tent als ik eten wil halen. Absoluut geen patat boer niveau maar vele malen beter.
Prima zaak en perfect personeel die begrijpen wat klanten willen eten.
Heerlijke gerechten en maaltijden welke beter zijn dan wat er veelal in restaurants geserveerd wordt. Indien telefonisch besteld staat de bestelling altijd netjes klaar op de aangegeven tijd.. top zaak!
Fantastische maaltijden. Ook de boxen zijn goed uitgedacht en uitgewerkt. Bediening is snel en vriendelijk.
Het zou handig zijn als het menu ook leesbaar was op de website.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid