facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trainingskampen voor alle sport teams Creativ-eventz

Trainingskampen voor alle sport teams Creativ-eventz

Info

Trainingskampen voor welk sportteam dan ook! Diverse bestemmingen in binnen- en buitenland. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Geschiedenis

Trainingskampen voor alle sportteams. Wij zijn aangesloten bij het garantiefonds reisgelden.

Adres:
Stad: Alblasserdam



op zoek naar gerelateerd: Trainingskamp voetbal, Trainingskamp voetbal buitenland, Voetbalkamp Duitsland, Trainingskamp Spanje, Voetbalkamp buitenland, Creative events, Trainingskamp zwemmen buitenland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VanRip events VanRip events 2 km Geweldige cateraar. Goed verzorgd. Zeer vriendelijk personeel. Heerlijk eten.
Bon Bon party service Bon Bon party service 3 km Wat een zegen, zo'n bedrijf in coronatijd. Leveren topkwaliteit catering, ook kleinsc...
Sissl Sissl 3 km Alles wordt mooier met een beetje aandacht, maar soms heb je daar geen tijd voor. Sis...
Recensies
Wij hebben de stedentrip Krakau gedaan. Bij Creativ-Eventz was allemaal goed geregeld. Zijn goed en snel geholpen door Leon. Twee dagen met gids Wesley super was dat. Hij kon goed en duidelijk vertellen zowel bij de fietstour in Krakau als bij Auschwitz. We vonden interessant en indrukwekkend
Een historische trip om nooit te vergeten. Creativ-Events ontzorgde je volledig, zodat je optimaal kon focusen en genieten van de prachtige stad Krakau. Het bezoek aan Auschwitz en Birkenau was speciaal en een mooie les in nederigheid. De trip was een succes mede dankzij onze gids Wesley die van ongelooflijke toegevoegde waarde was om ons context te geven!
Samen met Creativ-EventZ drie fantastische reizen naar Berlijn georganiseerd met totaal 300 man. Echte doorpakkers en goede begeleiding ter plekke. Bovendien ontzettende gezellige dagen gehad. Roland en Leon bedankt namens Cotap!
Met onze voetbalclub gebruik gemaakt van de diensten van Creativ-Eventz. Vanaf het eerste contact zijn wij goed geholpen en alles wat goed georganiseerd. Zeker een aanrader.
In de meivakantie hebben we de trip naar Krakau bij Creativ Eventz gedaan. De reis tot de uitstapjes, alles is goed geregeld en de Nederlandse gids legde alles zeer gepassioneerd uit! Zeker een aanrader deze reis!!
Ik ben op het moment met de 7daagse soah reis bezig langs de diverse concentratiekampen. Roland is een zeer professionele gids die het allemaal zeer goed beschrijft wat er gebeurd is in de 2de wereldoorlog. Allemaal zeer goed geregeld van de organisatie qua hotels ook. Dit is nu de 2de keer dat ik met creatiev events een reis door de geschiedenis doe en beide keren zeer goed geregeld. Echt een aanrader om via deze organisatie zo'n reis te doen.
Uitstekende ervaringen. De reis heeft onze verwachtingen overtroffen. Vooral gids Wesley begeleidde ons op een ingetogen adequate manier door Auschwitz Birkenau. Zijn persoonlijke inzet om buiten het programma een bezoek aan de zoutmijnen hebben wij zeer gewaardeerd.
Ik raad iedereen deze reis aan, als je van plan bent Auschwitz te bezoeken. Ik heb het met mijn collega erg naar me zin gehad. Krakau is een mooie stad. Mensen zijn erg vriendelijk en lekker eten. Auschwitz en Birkenau erg indrukwekkend en onvoorstelbaar wat daar zich afgespeeld heeft. Dit alles onder begeleiding van een Nederlandse reisleider. Roland bedankt !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid