facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trainingcampclaralamar

Trainingcampclaralamar

Info

Ballroom and Latin American training camp

Geschiedenis

International TrainingCamp 31/8/2017 till 3/9/2017 in Sittard, Netherlands

Adres: Rijksweg Zuid 103, 6134 AA Sittard
Telefoonnummer: 06-51792595
Stad: Sittard
Route: Rijksweg Zuid 103
Postcode: 6134 AA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Philharmonie Sittard Philharmonie Sittard 884 meter Altid gezelligste muziekvereniging en fantastisch sfeer ....alle feestdagen muziek!!!...
Bijsecc.nl Bijsecc.nl 1 km BijSECC, gevestigd in het Fortuna Stadion in Sittard, organiseert business en leisure...
Stadbroekermolen Stadbroekermolen 2 km Prachtige locatie, vriendelijk personeel. Uitstekend buffet. Aanrader.
Groove Garden Groove Garden 2 km Tickets and info: www.groove.garden
Recensies
Wij hebben bij Bjorn danslessen gevolgd voor de eerste dans op onze bruiloft. Hij was iedere keer heel geduldig en paste de dans helemaal aan op wat wij leuk vonden. Hij ging door tot het er helemaal in zat, echt top. Onze gasten waren echt onder de indruk. Ik zou clara Lamar echt aanraden. Er hangt ook een hele gezellige sfeer.
Geweldige, leuke en super goede danslessen. Voor iedereen wel iets dat bij hem/haar/hun past. De beste vrijetijdsbesteding die er is.
Samen met Deborah hebben we de openingsdans voor onze bruiloft voorbereid. Het was nogal een uitdaging met de bruidegom, die geen danservaring had en ook nooit een muziekinstrument heeft bespeeld en daarbij de bruid die jarenlang aan klassiek ballet heeft gedaan en piano speelt. Desondanks heeft Deborah er een prachtige dans van weten te maken, die bij ons beide paste en waarmee we alle gasten versteld hebben laten staan! Heel erg bedankt :
Wij hebben het er super naar onze zin. Uitgebreid aanbod van dansstijlen, leuke les en kom zeker naar de dansavond!!!
Aanrader!! Uitgangspunt is altijd plezier, waarbij het helemaal aan jou wordt overgelaten, hoe hoog je de lat wilt leggen. Dus ook topsport tot op het hoogste niveau. Je bepaalt het zelf. Veel kans ook om al het geleerde in de praktijk te brengen. Mensen met hart voor het vak, maar allereerst voor jou: hoe jij het best wordt geholpen om plezier te beleven aan de dansen die jij kiest. Waarbij je zelf versteld staat, hoe veel er uit jezelf wordt gehaald. Dankzij de slimme en hartverwarmend sfeervolle manier van lesgeven waar het plezier van af spat.
Leuke dansschool voor jong en oud in allerlei dansstijlen zoals Ballroom&Latin maar ook Salsa, Zumba, Hiphop en Breakdance!
Super gezellig, leuke leraren en leraressen, geschikt voor jong en oud!
Gezellig, leuke lessen door een gemotiveerd team
Mooie en dansschool en nemen ook de tijd voor je ,
The placement tot be Altijd gezellig en leuk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid