facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trainen met Marle

Trainen met Marle

Info

Marle is Personal Trainer & Yoga Instructrice ,
ze geeft op maat gemaakte Trainingen, bij u thuis of op het bedrijf.
Ook diverse Workshops mogelijk ( div. Meditatie, duo/partner Yoga , Koudetraining, Verbonden Ademreis) Neem vrijblijvend contact op voor

Geschiedenis

PERSONAL YOGA, IETS VOOR JOU?!
*PY zijn individuele lessen, afgestemd op jouw behoefte. Zo ontwikkel je sneller vooruitgang doordat de yoga sessie op jou afgestemd wordt. Daarnaast geeft het je meer zelfvertrouwen en plezier tijdens de lessen. Als je je zorgen maakt over een blessure of niet weet op welk niveau je kunt instappen is een groepsles misschien een stap te ver voor je. Ook dan is personal yoga een uitkomst. Het kan natuurlijk ook dat je geen tijd hebt voor een groepsles. Of liever les hebt wanneer het jou uitkomt.

* In de gewone lessen is er vaak niet voldoende gelegenheid om op persoonlijke wensen in te gaan,dan kan een individuele yogales de oplossing zijn. In dat geval is het beter mogelijk om rekening te houden met persoonlijke wensen en eventuele lichamelijke beperkingen .
Voordeel:
Het kan op een moment dat het jou uitkomt.
Er is volledige aandacht voor jouw specifieke situatie; zoals een blessure, stress, een chronische ziekte of een burn-out.

*Beoefen je al Yoga en zou je, je er nog dieper in willen verdiepen? Of ben je nieuw met Yoga en wil je een goede basis vormen?
Ook dan is PY geschikt om;

* De houdingen technisch nog beter aan te leren, zodat je het meeste profijt hebt van de positieve effecten hiervan.
* Werken aan je klachten door middel van specifieke houdingen aan te nemen, welke ik voor jou samenstel. Elke houding heeft namelijk zijn
eigen positieve uitwerking. Er zijn zoveel verschillende houdingen, maar welke houdingen zijn belangrijk voor jou om te doen?
* Indien gewenst kan ik je dieper in de houdingen laten komen, waardoor je nog meer stretch en ontspanning zult ervaren.

Het is mogelijk om PY les thuis te krijgen, alle ruimte die nodig is is je mat. Op verzoek kunnen de PY lessen en kosten worden gedeeld met meer mensen. (max 3), v.a 3 lessen te boeken.

Wil je dus ook ervaren waarom zoveel mensen weglopen met yoga, De combinatie van yoga en personal training is al succesvol gebleken. Het ontwikkelen van kracht en flexibiliteit zorgt voor een gezond en flexibel lichaam en een gezonde geest, Bij een groeiend aantal topsporters behoort Yoga inmiddels standaard tot de warming-up.

TARIEVEN
*de kosten bedragen voor 3 lessen 150 Euro ex BTW plus reiskosten, de PY wordt dan bij jou thuis gegeven, en bij mooi weer kunnen we ook naar buiten.Bij 2 personen €240,00 * 3 pers € 315,00
*Voorjaarsaanbieding; bij afname van 10 lessen voor 1 op 1 les betaal je nu 475 Euro ex BTW plus reiskosten,
* beide rittenkaarten zijn 3 maanden geldig v.a de dag van aankoop, tenzij anders overeengekomen.
*de eerste keer begint met een een gratis intake (20 min) waarin we op zoek gaan naar jouw persoonlijke doelstelling,
*PY is een prachtig cadeau voor jezelf of anderen, wil je ervaren wat Yoga voor jou kan betekenen, mail me dan voor een afspraak. [email protected]
Zonnegroetjes Marle

Adres: Pastoor van Zantenlaan 33, Nes aan de Amstel
Stad: Nes aan de Amstel
Route: Pastoor van Zantenlaan 33


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid