facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trahecon

Trahecon

Info

Welkom op de officiële Trahecon B.V. facebookpagina.

Geschiedenis

Tegen de wind in maakt Trahecon een prachtige groei door. Het eerste lustrum wordt dit voorjaar gevierd met zeventien vaste medewerkers en dertien regelmatig inzetbare krachten. “Onze werkzaamheden komen momenteel voor de volle honderd procent uit de nieuwbouw”, vertelt directeur/eigenaar William Verhoeven. “Dit hebben we kunnen bereiken doordat wij op basis van gedegen engineering aandurven wat anderen niet aandurven. Met onze uiterst gedreven en zeer ervaren mensen hebben wij de juiste expertise in huis om het hele traject te engineeren, te produceren en te monteren.”

Innoverend
De bouwwereld is redelijk conservatief. Maar de aanpak van Trahecon is innovatief. Een voorbeeld hiervan is te zien in Spijkenisse bij Terras aan de Maas. Verhoeven: “Wij zijn hier bezig 3600m2 aan balkonhekwerken, windschermen met gebogen glas en vier grote luifels aan de plint te plaatsen. Volgens de traditionele methode worden de hekwerken geplaatst aan het eind van een bouwproject als de steigers verwijderd zijn. Wij doen dat anders. Wij monteren het hekwerk en het glas voor de balkons op de grond. De voordelen hiervan zijn dat er geen dure bouwkraan meer nodig is om de hekwerken achteraf te monteren. Het werk is sneller af, terwijl veiligheid juist een grote rol speelt, want op de balkons kan direct veilig gewerkt worden. En voor de duidelijkheid: we hebben minimaal materiaalverlies.”
Voor de mensen in de omgeving heeft deze manier van werken nog een heel ander voordeel: het bouwproject heeft veel sneller dan normaal een aantrekkelijke uitstraling.

BIM
Nog een facet van de innovatieve aanpak is dat er gewerkt wordt met BIM: Building Information Model, ofwel Bouwwerk Informatie Model. “De bouwwereld zal onder invloed van de huidige tendensen gedwongen worden te innoveren”, aldus Verhoeven. “Wij doen dat al. Architecten kunnen binnenkort bij ons bestek paragraven met bijbehorende tekeningen downloaden. BIM is een nieuwe manier van samenwerken. Architecten, aannemers, installateurs en constructeurs, waaronder wij, werken samen aan één 3D-bouwmodel, het BIM model. Doordat alle partners digitaal hun gegevens onderling gestructureerd uitwisselen op basis van open standaarden, ziet iedere partij al voordat er een paal in de grond wordt geslagen waar hij rekening mee heeft te houden, wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. Het doel hiervan is de kans op fouten tot nul te reduceren. De opdrachtgever heeft hierna bovendien een complete, centrale digitale beschrijving van zijn bouwwerk, wat weer erg handig is bij later onderhoud.”

Veiligheid en verantwoordelijkheid
“Maar hoe wij onze werkzaamheden ook aanpakken, wij zullen nooit concessies doen aan de kwaliteit en veiligheid”, bezweert Verhoeven. “Als er ook maar iets fout gaat, niet conform het bouwbesluit, dan ben èn voel ik mij verantwoordelijk. Windbelasting wordt bij ons zeer serieus genomen en waar nodig doorstaan al onze constructies de glasparelslingerproef. Wij weten dat ons werk uiteindelijk draait om het beschermen van mensenlevens. En dat stellen wij te allen tijden voorop.”



"Trahecon uit Waalwijk produceert en monteert kwalitatief hoogwaardige hekwerken, balkonbeglazing, trappen en constructies."
Adres: Gantelstraat 3, 5145 PH Waalwijk (gemeente)
Telefoonnummer: +31 (0)416 33 58 33
Stad: Waalwijk
Route: Gantelstraat 3
Postcode: 5145 PH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Metaal Waalwijk, Lamellen balustrade, Glashekwerk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Senay hairstyling & beauty professionals Senay hairstyling & beauty professionals 2 km Alleen maar lof, goed geknipt en zeer tevreden...aardige kapster en lekkere koffie
Car Meeting Waalwijk. Car Meeting Waalwijk. 3 km Welkom op de groepspagina van Car Meeting Waalwijk. Op deze pagina zal het laatste n...
Cattery Beautiful Bear Cattery Beautiful Bear 4 km Cattery Beautiful Bear is een cattery voor de Siberische kat. Als fokker ben ik lid v...
Recensies
Mijn werkgever, geweldig bedrijf om voor te werken!
Ik kan geen hoogte krijgen van deze plaats.
Vertaald door Google Snel en prettig lossen met afscheidskoffie. Origineel Szybki i miły rozładunek kawą na do widzenia.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid