facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Très Chic Bruidsmode

Très Chic Bruidsmode

Info

Très Chic Bridal Wear - BRANDSTORE

Geschiedenis

Très Chic, de grootste bruidsmodespeciaalzaak van Twente.

Très Chic Bruidsmode is onderdeel van Très Chic Bridal & Evening Wear, een van de grootste bruidsmodefabrikanten ter wereld.

Bij ons vind je alle zeven merken van Très Chic Bridal & Evening Wear onder een dak. Door de grote keuze heeft Très Chic bruidsmode voor elke bruid een ruime keus. Van jong en trendy, romantisch en klassiek tot een semi-couturelijn.

Kijk op www.treschic-bruidsmode.nl voor meer informatie.



"Onze bruidsstylistes hebben jarenlange ervaring in het adviseren van aanstaande bruiden. Naast creatieve adviezen luisteren ze vooral erg goed naar jouw wensen. Het gaat immers om jou. Jij moet straks een trouwjurk dragen die op het lijf geschreven is en jouw persoonlijkheid volledig onderstreept.Jouw persoonlijke bruidsstyliste begeleidt je gedurende het hele traject. Uiteraard adviseert ze je ook over de juiste accessoires om je look compleet te maken. Van bruidsschoenen tot bruidslingerie. Van korte en lange bruidsjasjes, stoffen bloemen voor in het haar of als corsage tot de mooiste stola’s en stoffen riemen.We ontmoeten je graag bij Très Chic Bridal Wear - Brandstore!"
Adres: Eeftinkstraat 2, 7496 AG Hengevelde, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0547 335633
ln.cihcsert@eitpecer
Stad: Hengevelde
Route: Eeftinkstraat 2
Postcode: 7496 AG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: tres chic prijzen, tres chic hengevelde ervaringen, tres chic bruidsshow, tres chic 2017, tres chic collectie 2016, tres chic vriendinnendag, tres chique, tres chic mode
Recensies
Super fijn geholpen door Ilona. Wij zijn tijden het event een kijkje wezen nemen, wat ik ook iedereen zou aanraden, hier kan je rustig een kijkje nemen zonder te veel druk dat je al een keuze maken moet. Bij de afspraak werden wij goed opgevangen en geholpen door Ilona, door haar juiste advies en hulp heb ik mijn droomjurk gevonden! Ondanks dat ik nogal paniek kreeg van al de soorten en maten die er waren, wist zij samen met mij de juiste jurk te combineren! Super bedankt voor je vriendelijke en persoonlijke service! Ik kan niet wachten tot mijn jurk klaar is !
Heel goed geholpen door Ilona. Zeer kundige vrouw die de bruid echt centraal stelt.
we zijn vanmorge geweest om een jurk uit te zoeken...we zijn vriendelijk ontvangen..maar voelde me niet op me gemak..de jurk die ik nu heb tweifel ik over...ging allemaal zo snel en hij kon niet vermaakt worden..we waren ook zo weer buiten.. ik had niet het gevoel van dit was de jurk.. beetje jammer
Niet echt klantvriendelijk... bij aankomst heeft ze zich niet voorgesteld en vroeg gelijk wanneer ik ging trouwen, dit is 2 september, dit was volgens haar veeel te laat om nog een jurk uit te zoeken en te vermaken.. ik heb telefonisch contact gehad en dit kon wel, ze had na gevraagd en kon blijkbaar ook wel, voor niets heisa gemaakt. Toen vroeg ze; welke maat heb je? Maat 40/42?... Bedankt! Ik heb gewoon maat 38 . Ook had ik zelf schoenen mee, deze vond ik zelf vrij hoog, ook geen andere schoenen aangeboden gekregen, zelfde met sieraden en ook geen sluier ofzo. En ik kan nog wel even doorgaan......Ik heb uiteindelijk wel mijn jurk gevonden, maar was zeker niet wat ik er van had verwacht, niet de ochtend van mijn leven gehad, helaas.. Jammer want voor dat geld, had ik een hele mooie ochtend moeten hebben!
Mooie diverse varianten jurken voor verschillende prijsklassen. De service is echt fantastisch. Ik heb niet verder hoeven zoeken, in 1x geslaagd!
Mooie bruidszaak, prettig personeel Vakkundig geholpen
Prachtig bedrijf. Deskundig personeel. Vriendelijk en gastvrij.
We hebben hier een hele mooie trouwjurk uitgezocht voor onze dochter. Ook werd ze goed geholpen, bij het uit zoeken van haar jurk,. Hiervoor onze hartelijke dank
In september heb ik tijdens de outlet een prachtige jurk gekocht. Ik werd fantastisch geholpen, ondanks het feit dat degene die mij hielp haar eerste dag bij Très Chic had. Ik was bang dat ik me een nummertje zou voelen, omdat er maar een uur voor het passen stond, maar het tegendeel was waar. Ik heb geen druk ervaren, maar juist rust en begrip. Ik kan alle bruidjes-in-spé deze mooie zaak aanraden.
Supergoed geholpen, vriendelijk personeel en een prachtige jurk gevonden
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Très Chic Bruidsmode met het openbaar vervoer


Hengevelde, Kerk 380 meter
97
Hengevelde, Kerk 400 meter
97

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid