facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TR-Beauty

Info

TR-Beauty is een persoonlijke, ontspannen en professionele schoonheidssalon voor aandacht en balans, een momentje voor jezelf.
Bij TR-Beauty kunt u terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen en verkoop van onze producten.

Adres:
Telefoonnummer: +31653884977
Stad: Bloemendaal


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dorette salon de beauté Dorette salon de beauté 1 km Mijn huid straalt na een aantal hydrafacial behandelingen. Echt een aanrader als je e...
Recensies
Fijne salon. Prachtige plek, leuke mensen en lekkere koffie
Vandaag op 11 december 2020, ben ik goed geknipt door Sylvie!, die Toevallig bij mij in de buurt woont., misschien zal ik als ik haar zie, volgende keer zeggen dat ik een kort kapsel wil hebben! Volgende keer kom ik vast weer langs!
Ik kom hier jaren, ik kan naar Den Haag maar ik heb mijn vaste kapper in Haarlem. Klantvriendelijk en kundig, prachtige locatie. Koffie is top. Fijn dat er nog een puntensysteem is.
Hier kom ik altijd super tevreden vandaan! Master Stylist Dennis verstaat zijn vak en voert dit duidelijk met veel plezier uit. Top!
Misschien had ik zelf iets te hoge verwachtingen toen ik een afspraak boekte. Mijn haar is goed geknipt, daar niet van. Ik had alleen iets meer van de service verwacht, voor de prijs die je ervoor betaalt. Voelde me “een van de velen” die langs kwam. De kapster rolde nog net niet met haar ogen als ik wat vroeg.
Mandy en Danique, jullie zijn geweldig!!
Geweldige service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid