facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TPPR Health & Performance VOF

TPPR Health & Performance VOF

Info

TPPR Health & Performance; Onze aanpak is altijd individueel en intensief. Geen algemeen dieet, maar een oplossing op maat.

Geschiedenis

>> Geen algemeen dieet, maar een oplossing op maat. <<

Unieke aanpak.

Je lichaam is uniek! En dat vraagt altijd om een unieke aanpak. Daarom bieden wij een behandeling aan dat helemaal is afgestemd op jouw specifieke situatie en leefstijl. Wij kijken ook naar je eetgewoonten, persoonlijke voorkeuren en manier van leven. Bovendien houden we rekening met je huidige gezondheid en medische verleden. Alles bij elkaar maakt jouw unieke plan van aanpak.

Realistisch en haalbaar.

Daarna stellen wij samen met jou een realistisch en haalbaar doel vast. Vervolgens leer je en ontwikkel je jezelf door te doen. Met als doel een gezond eet en leefpatroon. Vandaar dat wij niet met maaltijdvervangers werken. Kortom gezonde voeding speelt bij ons de hoofdrol. Samen gaan we aan de slag.

Waarneembaar resultaat.

Onze aanpak is altijd gericht op waarneembaar resultaat. Gedurende het maatwerk traject sturen we bij en passen we aan. We evalueren voortdurend om altijd het beste uit jezelf te halen.

Blijvend resultaat.

Wij weten dat het veranderen en aanpassen van je menu en manier van leven moeilijk is. Wij ondersteunen je met persoonlijke intensieve begeleiding en ook praktische tips. Door onze effectieve aanpak, welke gericht is op jouw persoonlijke ontwikkeling streven wij naar blijvend resultaat.

Evidence Based Practise.

Wij behandelen in onze praktijk op basis van Evidence Based Practise. Dit betekent dat de uitvoering is gebaseerd op de best beschikbare informatie en bewijs over doelmatigheid en doeltreffendheid. Wij combineren het beste externe bewijsmateriaal, dat vanuit (wetenschappelijk) onderzoek beschikbaar is, met onze eigen praktijkervaring en achtergrond. Dit allemaal in combinatie met de persoonlijke voorkeuren, de wensen en het verwachtingspatroon van onze cliënt.

Tevreden cliënten uit heel Nederland.

Adres: Saksenpoort 4, 3995 GA Houten
Telefoonnummer: 030 888 6546
Stad: Houten
Route: Saksenpoort 4
Postcode: 3995 GA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gaan Voor Gezond Gaan Voor Gezond 686 meter Vakkundig en zorgvuldig werk!
NTVD NTVD 1 km Het Nederlands Tijdschrift voor Voeding & Diëtetiek (NTVD) is een vakblad voor diëtis...
New Me New Me 1 km Ik sport nu ruim een half jaar bij New me en ga met heel veel plezier. Voor mij was c...
Esther Soudant - Health Coach & Trainer Esther Soudant - Health Coach & Trainer 1 km Je fit en energiek voelen begint met de juiste voeding (passend bij jouw leefstijl) e...
Slank en Stijlvol met Cambridge Weight Plan Slank en Stijlvol met Cambridge Weight Plan 2 km Gewichtsconsulent Cambridge Weight Plan Afslanken, Gewichtsbeheersing, Styling, Perso...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid