facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toyota Van Ekris

Toyota Van Ekris

Info

Toyota van Ekris is een familie bedrijf dat is opgericht in 1912. Van Ekris is de Toyota dealer tussen Utrecht en Amsterdam.

Geschiedenis

Toyota van Ekris is een familie bedrijf dat is opgericht in 1912. Van Ekris is de Toyota dealer tussen Utrecht en Amsterdam, en is binnen deze regio gevestigd met bedrijven in Maarssen en Mijdrecht. De locaties liggen centraal aan de A2 in de provincie Utrecht.

De naam “Van Ekris” is dan ook in deze regio een begrip en staat voor betrouwbaarheid en vakmanschap. Er is dan ook op elke afdeling van de Van Ekris bedrijven een Van Ekris te vinden wat zorgt voor een goed bewaakte kwaliteit en continuïteit! Geen één klant blijft dan ook onopgemerkt binnen ons bedrijf, gewoon omdat wij u helpen zoals wij graag ook geholpen willen worden of u nu komt voor onderhoud of verkoop.

Als u voor een nieuwe of gebruikte Toyota komt kunnen wij u in alle facetten bedienen. Daarnaast is Van Ekris Toyota hybride specialist bij uitstek. Met de nieuwe modellen in de showroom en speciaal ingekochte hybride occasions is er ruime keuze. Ons sales en after sales team hebben alle kennis en interesse in huis om u hierbij te ondersteunen.

Adres: Kometenweg 2, 3606 BD Maarsen, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: 0346-557000
Stad: Maarsen
Route: Kometenweg 2
Postcode: 3606 BD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00

Recensies
Mijn eerste Toyota gekocht bij Van Ekeris Maarssen. Vanaf het eerste moment tot aan de aflevering top!! Dit is een bedrijf waar mensen oprecht vriendelijk zijn, ook na de aankoop. Het contact via mail telefonisch en in de showroom / receptie, is uitstekend. Met verkoop/adviseur Yordi kon ik het prima vinden bij zowel voor de koop tot en met na aflevering. Zeer uitgebreide en leuke aflevering, auto stond er perfect bij. Een week later stuurdeToyota Van Ekeris Maarssen een kaartje van Greetz, met daarop een foto van de aflevering erg leuk. Door bovenstaande ervaring heb ik een goed gevoel bij dit bedrijf en geef ik 5 sterren.
Onlangs via de website een afspraak gemaakt om een proefrit te maken bij een Toyota Starlet uit 1997. Bij aankomst stond de auto al gereed in de showroom en werden mijn oom en ik direct vriendelijk te woord gestaan. Auto stond er net zo goed bij als in de advertentie. Na wat gebruikelijke formaliteiten een proefrit gemaakt en vervolgens besloten om de auto te kopen. Terwijl ik de verzekering aan het regelen was kon ik onder het genot van een kop koffie mooi in de wachtruimte plaatsnemen. Geweldige service, vriendelijke mensen die met je meedenken en tevens een perfect vlot wagentje, waar ik met veel plezier in rijd.
Ze hebben 2 keer in 1 jaar tijd mijn bijrijders stoel beschadigd. Klant gericht zijn ze totaal niet naar mijn ervaring. Ik heb recent een klacht mail gestuurd en geen antwoord gehad. Ik betaal liever wat meer en dat ik als klant goed geholpen word en met een goede service terecht ben. Dat kan ik niet na vertellen bij Toyota Van Ekris Maarssen. Laatste bezoek, bij het betalen van een kleine rekening dat ik iets zei wat niet beviel voor meneer die mij hielp, moest hij heel nodig, heel kinderachtig reageren. Als klant hoor je dat soort gedrag niet te ontvangen.
Onlangs een occasion aygo gekocht. Prettig contact, er valt een eerlijk gesprek te voeren over de auto's. Vlotte afhandeling en komen hun afspraken na. Deze Toyota dealer geeft een veilig en vertrouwd gevoel. Wat mij betreft een aanrader, en verkoper Yordi ook.
We hebben hier een prachtige Corolla ST Hybrid gekocht. We zijn vriendelijk ontvangen en hebben een prettig gesprek gehad! Ook de aflevering is keurig verlopen. Een heel verschil met een ander autobedrijf waar we voor een Toyota hebben gekeken..
Kon snel terecht voor antidiefstal plaat voor de gewilde katalysator. Meteen 3 stuks extra mee kunnen nemen omdat ikzelf niet uit de buurt kom voor de andere hybrides die we hebben staan. Goede service en lekkere koffie
Anti-diefstal beugel laten plaatsen voor katalysator. Makkelijk afspraak kunnen maken en meteen alarm erbij gedaan, dat is helaas alles behalve soepel verlopen. In een paar uur geplaatst, gevraagd om hem te demonstreren en; het alarm werkte niet. Als we niet zelf om een demonstratie hadden gevraagd hadden we dus een paar honderd euro betaald voor een niet werkend product. Paar dagen later hersteld maar toen werkte de 12V stekker weer niet omdat de monteur de draadjes had omgewisseld. Beetje knullig dus en niet wat ik had verwacht...
Hele fijne service met de koop van mijn bedrijfswagen. Alles netjes geregeld, vriendelijke mensen.
In April hebben we een Rav4 Gekocht bij Van Ekris heel fijn bedrijf vriendelijke verkoper en super goede service wij komen hier zeker weer terug.
We hebben 22 juli onze Toyota ago x play opgehaald heel goed geholpen door Carel Knies . Hij is behulpzaam vrolijke man en de auto is top. Bedankt Carel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid