facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tower Editions

Tower Editions

Info

Tower Editions is een uitgeverij die is opgezet om componisten en arrangeurs in gezamenlijkheid hun werk op de markt te laten zetten.

Geschiedenis

Seizoen 2015-2016 is het officiële startseizoen voor de Stichting Tower Editions. Tower Editions is een uitgeverij die is opgezet om componisten en arrangeurs in gezamenlijkheid hun werk op de mark te laten zetten. Tower Editions wil als label dienen voor goede muziek voor een betaalbare prijs met een eerlijke opbrengst voor de componist. Hierdoor wordt een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van nieuw repertoire.

Tower Editions is een initiatief van John Blanken en Geert Jan Kroon die beide actief zijn op allerlei muzikaal vlakken. De jarenlange ervaring in het uitgeven van bladmuziek maakt dat Tower Editions garant staat voor goede kwaliteit, een overzichtelijk aanbod en een klantvriendelijke benadering. De catalogus bevat een verscheidenheid aan repertoire door de veelzijdigheid van de componisten en arrangeurs. Naast de genoemde componisten, levert ook de bekende Wil van der Beek een bijdrage aan de catalogus en zullen er binnenkort meer werken van andere componisten en arrangeurs gaan verschijnen op de website. Hou daarvoor de website in de gaten!

Adres: Graafschaplaan 4, 8443AK Heerenveen (gemeente)
Telefoonnummer: +31631957257
Stad: Heerenveen
Route: Graafschaplaan 4
Postcode: 8443AK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ark Media Ark Media 12 km Uitgeverij van christelijke boeken, kaarten en kalenders. Kleurrijk, verrassend en ve...
Huisvolmuziek Huisvolmuziek 13 km Huisvolmuziek is sinds 2005 de grootste online bladmuziekwinkel van de BeNeLux. Met 1...
Recensies
Uitgeverij die zorgt voor zijn componisten en kwaliteit levert.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid