facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tovertenen

Tovertenen

Info

Praktijk voor VoetreflexPlus waarin Chinese- en Westerse reflexologie wordt toegepast om u fysiek en emotioneel weer in balans te brengen. Voor jong en oud

Geschiedenis

Tovertenen is een praktijk voor VoetreflexPlus waarin Chinese- en Westerse reflexologie wordt toegepast om u fysiek en emotioneel weer in balans te brengen. Door middel van massage van acupuntuurpunten, meridiaanbanen en reflexzones kan vrijwel elke klacht behandeld worden.
Tovertenen is er voor jong en oud.

Ik ben gespecialiseerd op o.a. het gebied van vruchtbaarheid, zwangerschap, kraamtijd, herstel na een (ingeleide) bevalling/keizersnede en het in balans brengen van de hormonen. Tevens behandel ik baby's en kinderen met allerlei klachten zoals obstipatie, buikpijn, slaapproblemen, overprikkeldheid.
Daarnaast kunnen volwassenen en kinderen bij Tovertenen terecht met diverse klachten zoals hoofdpijn, spanningsklachten, rugpijn, scoliose, reumatische aandoeningen, stervensbegeleiding en rouwverwerking.
Mijn praktijk is goed bereikbaar en is gelegen nabij de A2 in Midden-Limburg. U kunt gratis parkeren.
Tovertenen is aangesloten bij beroepsvereniging VBAG.
Een consult kan (deels) worden vergoed door uw zorgverzekering.
Maak een afspraak en ervaar hoe een behandeling via uw voeten doorwerkt in uw hele lichaam!

Adres: Pasweg 11, 6097NJ Heel (plaats)
Telefoonnummer: 0882080720
Stad: Heel
Route: Pasweg 11
Postcode: 6097NJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk voor Energetische Natuurgeneeskunde Praktijk voor Energetische Natuurgeneeskunde 1 km Wanneer je lichamelijke, geestelijke of emotionele klachten hebt, is hiervoor meestal...
Arann Healing Arann Healing 2 km Energetische Ankhtherapie. Cosmic & Flower healer. Soundhealing and Lightlanguage act...
Recensies
Silvia sluit met haar aanpak perfect aan. De positieve effecten op mijn slaap zijn ongekend en maakt me ontzettend dankbaar. Alles mag er zijn en er is ruimte voor humor, dat maakt het contact zo enorm waardevol. Ik voel weer meer balans in mijn leven ontstaan.
Al enige keren bij Silvia een moonpoint massage mogen ontvangen. Deze behandeling laat me elke keer weer in mijn vrouwelijkheid keren en verbinding maken met de energie die daarbij hoort. Ik gun elke vrouw oprecht een moment als dit om helemaal in op te kunnen gaan en tot zichzelf te komen.
Ik kom sinds een tijdje bij deze hele lieve vrouw in behandeling voor ptss-trauma -stress. En ik kan alleen maar vol lof over tovertenen en de behandelingen spreken. Silvia neemt niet alleen uitgebreid de tijd voor je, maar ze is zeer bekwaam, betrokken en zeer professioneel en ik kan het zeker aanraden voor mensen met een ptss verleden. Mijn lijf reageerde altijd heel heftig op bepaalde triggers en stress momenten en na een aantal behandelingen merk ik aanzienlijke vooruitgang. De trigger blijft maar de reactie erop word steeds minder en het herstel hiervan gaat vele malen sneller, het gaat minder "in mijn lijf zitten" zeg maar, en kan het makkelijker los laten. De behandelingen zijn inspannend maar brengt ook uiteindelijk een ontspanning in het lijf, je moet je wel de tijd gunnen om te herstellen en het lichaam alles te laten afvoeren. Kan het alleen maar aanbevelen.
Ik ben tijdens mijn tweede zwangerschap bij Tovertenen gekomen voor ontspanning en om de bevalling natuurlijk op gang te helpen. Ik vond de behandelingen ontspannend en merkte naderhand ook meer rust bij mezelf. Silvia is ontzettend vriendelijk en gastvrij en daardoor voelde ik me erg prettig bij haar. Ook heeft ze mij erg goed geholpen met tips en adviezen rondom zwangerschapskwalen die mij erg geholpen hebben. Na de geboorte van onze dochter kwam Silvia bij ons aan huis en helpt ze mij en mijn dochter om te ontspannen en te herstellen van de bevalling. Ik breng nog regelmatig een bezoekje aan Tovertenen.
Ik heb Silvia voor het eerst ontmoet toen ze nog bezig was met haar opleiding en "proefpersonen" zocht voor haar afstudeer jaar. Ik kon als pas bevallen niet meer slapen doordat mijn hele hormoonhuishouding ontregeld was geraakt. Het is haar gelukt mij weer in slaap te krijgen en een gebalanceerde hormoonhuishouding te krijgen. Tevens heeft ze me tijdens de behandelingen op diverse fronten weten te inspireren. Afgelopen jaar vond ik de weg terug naar haar toen ik mijn kindje verloor in de zwangerschap. Haar behandeling hielp enorm om zaken voorspoedig te laten verlopen. Ook heeft ze mijn zoontje een keer behandeld aan zijn oorproblemen. Silvia is heel lief, rustig, geduldig en betrokken. Ze weet precies wat je nodig hebt en altijd heeft goede adviesjes. Neemt de rust en tijd voor je. En weet heel goed met kleine kindjes om te gaan .
Ik ben bij Silvia van Tovertenen geweest voor mijn zwangerschap in verband met onze kinderwens, tijdens de zwangerschap en ik heb zelfs een behandeling gehad in mijn kraamweek. Eerst dus met klachten waaraan we vrij snel na de eerste behandeling al verbetering zagen! en daarna gewoon omdat het een prettig gevoel geeft. Ook masseer ik mijn eigen voeten nu af en toe. Twee keer heb ik een voetreflexworkshop gevolgd. Silvia is altijd heel rustig en prettig in de omgang. Ze neemt de tijd, denkt met je mee en voelt vind ik ook aan wat bij je past. Ze gebruikt haar intuïtie :
Silvia gaat met hart en ziel te werk. Een hele fijne persoonlijke benadering. Ze lijkt extra voelsprieten te hebben voor wat je nodig hebt. Ik had na mijn bevalling veel bloed verloren, ze heeft mij met haar voetreflexbehandeling in één sessie een enorme energieboost voorruit gegeven. Ik had er al binnen een uur profijt van. Mijn 4 dagen oude dochtertje kreeg een behandeling om de ontlasting te stimuleren, ze had veel buikpijn van de verstopping. Silvia heeft terwijl ze lekker bij mij in de draagdoek sliep de voetreflexbehandeling gegeven. We waren beide enorm op ons gemak. Èn kregen 24 uurs garantie of anders gratis nog een behandeling. Die bleek niet nodig. 3 uurtjes na de behandeling was alles eruit. Nu gaat het vanzelf goed. Een hele opluchting. Twee heel tevreden klanten!
Het is onmogelijk om in woorden te beschrijven wat Silvia voor je lichaam en geest doet. Ze heelt en geneest, geeft tips, luistert en werkt met complete overgave. Vanuit haar hart en ziel. Bij Silvia heb ik hele mooie herinneringen gemaakt en ik verheug me altijd op onze afspraken. Ze heeft m'n wereld vergroot en m'n leven verrijkt. Zij is mede verantwoordelijk voor het in vervulling gaan van een van mijn grootste wensen terwijl dit volgens medici niet mogelijk was... Silvia is gewoon de beste!!!
Na behandeling bij tovertenen geen last meer van mijn kattenallergie. De door de huisarts voorgeschreven medicatie niet meer gebruikt en de kat is er nog steeds.
Heerlijke zwangerschapsmassage gehad. Al lang liep ik rond met pijn in mijn onderrug. Na de massage was alle pijn weg. Het waren ophopingen van afvalstoffen. En ik maar denken dat het kwam door het dragen van mijn dochtertje van bijna 2. Helaas kwam ik er pas bij 37 weken achter dat zo'n massage je veel goed kan doen. Had ik het maar eerder geweten! Tijdens de massage kon ik trouwens heerlijk op mijn buik liggen op een luchtbed met gaten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid