facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toverbaltheater \ Ina Cornelissen

Toverbaltheater \ Ina Cornelissen

Info

HET TOVERBALTHEATER

Geschiedenis

HET TOVERBALTHEATER
werk & ontmoeting

Een toverbal is een snoepje dat steeds verandert van vorm en kleur naarmate je er langer op zuigt Iedere keer als je er naar kijkt, zie je wat anders. De Toverbal maakt als het ware de illusie waar dat iedereen kan toveren.

Het Toverbaltheater is geen illusie!!!
Wij toveren met elkaar echte kleurrijke ontmoetingen tijdens
steeds andere creatieve integratieprojecten. Wij houden van het toveren van kleine waardevolle momenten. De blik van verstandhouding tussen de speler van het Toverbaltheater en het kind, het applaus en het glunderen na afloop, de ontroering van de kijker.

Adres: Waterstraat 7, 6658AA Beneden-Leeuwen
Telefoonnummer: 0487-540445
Stad: Beneden-Leeuwen
Route: Waterstraat 7
Postcode: 6658AA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ondernemers Ontmoeten Ondernemers Ontmoeten 0 meter Netwerkclub van en voor ondernemers. Delen is ons motto!
CV De Braoiers Beneden-Leeuwen CV De Braoiers Beneden-Leeuwen 1 km Ondanks het mindere weer een fantastische optocht zie ook mijn leuke filmpjes. Ik heb...
creëermeneer creëermeneer 1 km creëermeneer maakt straattheateracts, decorstukken en technische oplossingen.
Security Service Ommeren Security Service Ommeren 6 km Beveiliging , bewaking`s , mobiele surveillance en evenementen beveiliging
Recensies
De fantastische unieke sfeer door de prachtige aankleding, de prettige bediening en het héérlijke eten bediend op een ludieke wijze maakt dat je hier naar toe moet!!
Alles aan het Toverbal Theater straalt. Alle initiatieven blinken uit in originaliteit en verzorging tot in de puntjes. Enorme positieve energie met overduidelijke zorg voor de ander met oog voor ieders eigenheid. Naar elkaar als team maar ook naar de gasten. Volg de agenda en gun jezelf minimaal.één keer de beleving.
Het was een super zondagmiddag. We hadden kaartjes voor het Toverbal. Museum Der Bleije afstandelijke kunsten. In een woord fantastisch. Wat mooi gedaan echt trots dat zoiets bij ons dicht in de buurt zit. Voor alle mensen die er aan meegewerkt hebben een dikke 10. Met Ina op de voorgrond top. Van 2 zeer tevreden meiden.
Ongelovig goed,super gewoon !!!!.Grandiose sfeer en kleurrijk,tot de volgende keer
Gezellige informele gelegenheid. Vaak verrassende wisselende menu's. Vriendelijk personeel.
Een originelere lunch kun je niet bedenken, zo een groot plankje vol met divers eten. Erg leuk bedacht! Ruim voldoende personeel en de echte dorpse mentaliteit : hier kom ik graag nog eens lunchen!
Vanmiddag deelgenomen met vriendin en de museummiddag van Toverbal Theater.In 1 woord"geweldig"!Wat een talent en kunstzinnige mensen hebben dit gemaakt en bewerkstelligd. Chapeau!
Bijzondere stichting voor mensen met beperking. Kledingverhuur voor themafeesten.
Super om iedereen weer te zien, en wat hadden ze er weer een feest van gemaakt!!!!
Blij dat het restaurant weer zijn deuren heeft geopend! Keuken is prima. Leuke entourage. Iedereen proberen hoor! Is zeker de moeite waard!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid