facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tournado Partybussen

Tournado Partybussen

Info

Tournado Partybussen & Events, hét adres voor het huren van een stijlvolle partybus en het regelen van al uw evenementen.

Geschiedenis

Tournado Partybussen & Events.

Wij zorgen dat uw evenement van top tot teen geregeld is. U kiest een activiteit en een datum en wij regelen de rest.

Tournado Partybussen zijn te huur voor het vervoer van en naar uw bedrijfsuitje, festival of ander evenement.

U zit aan een tafeltje of in een rondzit en alle Tournado Partybussen zijn voorzien van een professionele licht- en geluidsinstallatie en een goed gevulde koelkast met daarin een ruim assortiment dranken.

De rit is geheel af te stemmen op uw wensen, waardoor u volledig in stijl aankomt op de plaats van bestemming. U geeft ons uw ideeën door en wij regelen het! Een te kort aan ideeën? Laat het ons weten. Wij helpen u bij het bedenken van een geschikt thema of activiteit!

Onze chauffeur maakt bij elke rit een leuke groepsfoto als aandenken aan een geslaagd uitje.

Tournado Partybussen & Events is onderdeel van VDM Tours.

Adres: Industrieweg 62/64, 2651BD Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 015 263 33 33
Stad: Berkel en Rodenrijs
Route: Industrieweg 62/64
Postcode: 2651BD



op zoek naar gerelateerd: Nooit meer naar huis Partybus, Partybus Amsterdam, Kleine partybus, Partybus vrijgezellenfeest, Disco bus huren, Feestbusje huren, Verjaardags bus Huren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WPR WPR 30 meter WPR wil met haar evenementen zoveel mogelijk mensen een hele gezellige, sportieve dag...
Petra Meerman Travel Counsellor Petra Meerman Travel Counsellor 2 km Mijn reisbedrijf bespaart je eindeloos googelen naar de perfecte reis. Gun jezelf die...
Suzanne Rensink Personal Touch Travel Suzanne Rensink Personal Touch Travel 2 km Ik weet de weg naar jouw ideale vakantieadres!
Recensies
Een tijd terug flink gedupeerd door dit bedrijf, bekant anderhalf uur te laat gekomen omdat de chauffeur lag te slapen. Komen ze daarna aan dat we 150 euro voor de terug reis extra moeten betalen, vooral je partybus hier niet bestellen !!
Wat een gezellige avond hebben wij gehad zeg. Onwijs bedankt!
Slechte ervaring! Chauffeur probeerde ons op te lichten waar wij later van beschuldigd werden. Telefonisch slecht bereikbaar!
Bedrijf kan geen afspraken na komen. Ze waren 2x toe meer als een UUR te laat. Aan klachten geven ze geen gehoor. Slecht bedrijf.
Hele gezellige en goed georganiseerde rit gehad! Aardige en enthousiaste chauffeur die ons kwam ophalen. Super vette lichten en leuke muziek. Bedankt voor alles!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid