facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tourist Info Noordwolde

Tourist Info Noordwolde

Info

Een vakantie waar ontspanning, prachtige natuur en genoeg activiteiten voor kinderen hand in hand gaan? Welkom in Noordwolde! Nieuwsgierig? kom langs!

Geschiedenis

Het toeristisch informatiepunt van Noordwolde en omstreken.



"Toeristische informatie in de breedste zin van het woord: folders, wandel- en fietskaarten, souvenirs, evenementenkalender en nog veel meer."
Adres: Mandehof 7, 8391 BG Noordwolde
Telefoonnummer: +31561430871
Stad: Noordwolde
Route: Mandehof 7
Postcode: 8391 BG



op zoek naar gerelateerd: Noordwolde winkels, Noordwolde geplande evenementen, Noordwolde Kaart, Noordwolde funda, Feest Noordwolde, Noordwolde restaurant, Noordwolde nieuws, Noordwolde offroad
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tourist Info Noordwolde Tourist Info Noordwolde 38 meter Vriendelijke mensen in een rustige omgeving. Het rietvlechtmuseum was erg boeiend; on...
Recensies
Vriendelijke mensen in een rustige omgeving. Het rietvlechtmuseum was erg boeiend; onverwachts wat er allemaal in Noordwolde heeft plaatsgevonden over de afgelopen 2 eeuwen. Als je van terrassen houdt, is er ook een lekker terrasje om wat te drinken voor de deur in de oude tramhalte. Of loop een klein stukje en ga lekker bij de bakker in het dorp zitten. Aanrader!
Onze Rotan stoel en de in Zierikzee gekochte rieten winkelmand maakten ons nieuwsgierig om tijdens ons bezoek aan Friesland een stop te maken bij het Nationaal Vlechtmuseum in Noordwolde. Onze stoutste verwachtingen werden overtroffen. Het museum laat heel mooi zien hoe en waarom de inwoners van Noordwolde met het vlechten zijn begonnen en tot welk vakmanschap en economische voorspoed zij zijn gekomen. Wij waren erg onder de indruk. Chapeau!!
Een plaats met een mooie omgeving aan de rand van het natuurgebied het Drents Friese Wold, een cemtrum met een paar leuke terassen, goede winkels en een bijzonder rietvlechtmuseum. De moeite van een bezoek zeker waard.
We hebben in Noordwolde gelunched in De Tramhalte en het Nationaal Vlechtmuseum bezocht. Samen met een fietstocht erheen was het een fantastische dag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid