facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tour de Achterhoek

Tour de Achterhoek

Info

Welkom op de pagina van Tour de Achterhoek. Op zoek naar een activiteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!



"Ook heerlijk rondtoeren door het Achterhoekse landschap, langs bossen, weilanden, terrasjes en bezienswaardigheden?Wij verhuren hiervoor oa:*scooters*elektrische steps Funcruiser of Fat Max*authentieke solexen*E-choppersVanuit ons uitgiftepunt in Groenlo tour je door het prachtige coulissenlandschap van de Achterhoek. Toch liever ergens anders starten, bijvoorbeeld vanaf een eigen locatie? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.Ben je niet bekend in de omgeving? Geen probleem, wij hebben unieke routes voor je uitgezet.Tour de Achterhoek biedt een verrassend verhuurassortiment aan voor individuen en groepen, voor een heel scherpe prijs. Onze prijzen zijn incl een volle tank. Ook vragen wij geen borgsom."
Adres:
Telefoonnummer: 0681443444
Stad: Groenlo



op zoek naar gerelateerd: Elektrische scooter huren Achterhoek, Scooter huren Doetinchem, Solex huren Achterhoek, Segway Achterhoek, Achterhoek verhuur, Scooter huren Eibergen, Fietsverhuur Groenlo, Scooter huren Winterswijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Casa Wolters Casa Wolters 2 km Wij verhuren onze stacaravan op Camping Marveld. Hij ligt aan de grote vijver. www.ca...
Marveld Recreatie Marveld Recreatie 2 km Een week hier met onze 2 kinderen in een huisje verbleven. Huisje was erg gedateerd. ...
Recensies
Wij waren op vakantie bij recreatiepark Marveld. Hebben scooters gehuurd om 2 uurtjes lekker te gaan touren. Helaas was er al snel 1 scooter mee gestopt, hebben het nummer gebeld die op de scooter staat en werden eigenlijk al vrij snel met een busje opgehaald. Terug op de locatie van de verhuur kregen we een andere en mochten we weer verder rijden, ook begon onze tijd opnieuw. Vriendelijke vrouw en fijn gereden met de scooters.
We hebben vandaag een tour gemaakt met 2 e-shoppers en een e-step! Na telefonisch gereserveerd te hebben, kreeg ik via de sms een bevestiging met alle gegevens. Super! De tocht was geweldig, wat een mooie omgeving! Vriendelijk personeel van het verhuur! Een enthousiaste eigenaar! Wij komen zeker nog een keer terug!!!
We hebben een top middag gehad met de DAFS. Goed alternatief geboden vanwege het slechte weer. Erg vriendelijk persoon en de daf tour zeker aan te raden!
Gezellige rond tour op de solex gehad met de vriendinnen. Een leuke route door de prachtige achterhoek. De solex tour is echt een aanrader. Nieuwe ervaring naast het scooter rijden en eventjes terug de tijd in. Goed idee om op de route even te stoppen bij gezellige restaurantjes, boeren ijs winkeltjes of zelf een rustig plekje op te zoeken.
Mooie dag gehad op twee scooters met meegeleverde route die je naar wens kan aanpassen eventueel. Verhuur gaat op basis van vertrouwen, borg is niet nodig. Ook fijn dat je zelf niet hoeft af te tanken na gebruik!
Een super leuke manier om de Achterhoek per scooter te ontdekken zelfs voor achterhoekers . Er zijn routes aanwezig, maar je eigen weg kiezen kan natuurlijk ook. Er zijn kinderzitjes aanwezig, dus de kleintjes kunnen gewoon achterop mee.
Afgelopen zaterdag een familie-uitje op de scooter gehad. Ondanks de kou hebben we een prachtige route van bijna 4 uur gereden. Onderweg een koffie to go bij De Heikamp in Ruurlo, daar konden we ons lekker opwarmen. Jammer dat er nu niet meer van dat soort gelegenheden waren onderweg. Deze tour is zeker de moeite waard om in de zomer/voorjaar nog eens te rijden. Prachtige omgeving en vooral zo'n rijkdom om met je gezin zo de dag heb mogen vullen. Fantastisch :!!
Vandaag lekker uit kunnen waaien op een scooter met ons gezin. Enthousiast ontvangst, duidelijke instructies en leuke route richting kasteel Ruurlo en klimbos Achterhoek kunnen maken, zeker een aanrader.
Zeer slecht bedrijf. Vandaag een scooter gehuurd om half 11. Niemand aanwezig. Achteraan gebeld. Pas om 11 uur iemand gekomen. We konden nu de 3 uur niet rijden gezien een andere afspraak. Dus 2 uur moest het dan worden en daarbij een half uur gewacht. Gevraagd of hij wat met de prijs kan. Werd er ipv 32.50, 30 euro van gemaakt. Ik op de website kijken was het sowieso 30 euro. Word je in opgelicht ook. Tegen die jongen gezegd en zei hij dat hij de prijzen zo niet wist. Totale oplichterij. Erg slecht ! Geen aanrader. Nooit meer een scooter huren bij hun!
Beste tour de Achterhoek, dit was niet wat ik had verwacht.... Wij komen netjes een kwartier van te voren, maar jij komt 5 minuten van te voren pas aanrijden dan moeten wij daarna ook nog eens helpen om de solexen klaar te zetten. Uiteindelijk kunnen we pas 15 min later weg, maar wat blijkt eentje is er niet bijgevuld. Dit is dan natuurlijk onze fout omdat wij ze door elkaar hadden gezet en niet jouw fout... Slechte service komt niet vaak voor, maar jij bent wel echt een ster. Alles behalve vriendelijke. Zuchtend neem je de telefoon op en probeert alles zodat jij niet hoef te komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid