facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tour d'Artistique

Tour d'Artistique

Info

Karavaan der spullen. Hier vind je onze kunstcaravans vol met spullen/verzamelingen en het Tour programma.

Geschiedenis

De meeste caravans worden slechts een korte periode van de zomer gebruikt en na jaren van trouwe dienst worden ze afgeschreven. Door de Tour d’artistique kunnen deze caravans een tweede leven worden

ingeblazen. Niet als slaap of zitplek, maar als een op zichzelf staand mini museum. De intimiteit van de caravan wordt gecombineerd met specifieke verzamelingen. Juist in deze kleine ruimtes is de impact van een verzameling overweldigend!

De caravans in de karavaan zijn gebaseerd op de verschillende verzamelingen die Pet in de loop van de tijd heeft verzameld. Hierdoor is er voor ieder wat wils. Voor de kleintjes is er een knuffelcaravan, van top tot teen afgeladen met knuffels, maar ook caravans vol met boeken, ansichtkaarten en barbies horen bij de karavaan!

Adres: jutfaseweg 156, Utrecht (stad)
Stad: Utrecht
Route: jutfaseweg 156


Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Tour d'Artistique. jutfaseweg 156 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Tour d'Artistique adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Tour d'Artistique. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Tour d'Artistique delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid