facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Touché

Touché

Info

Lunch & Diner



"Dat wij ooit een restaurant zouden beginnen lag voor de hand. Toen we jonger waren, werd in de beide families vaak gezegd, ‘Je gaat later vast een restaurant voor jezelf beginnen. Je kan zo lekker koken en je bent zo goed met mensen’. Zelf hadden we deze droom ook al jaren. En nu komt deze droom uit! Er is een toplocatie met terras in Assen, er is ervaring in de keuken en ervaring op de vloer, kortom, we doen het!Chef kok, Michel staat in de keuken en zal de meest heerlijke gerechten voor onze gasten maken. Werkend met dagverse producten, lokaal en waar kan biologisch. Karin zal hem assisteren in de keuken maar is onze band met de gasten. Dat doet ze niet alleen; rondom haar staat een geweldig team vol passie en ervaring."
Adres: Markt 20 , Assen 9401 GT, NL
Telefoonnummer: 0592 769 069
ln.ehcuottnaruatser@ofni
Stad: Assen
Route: Markt 20
Postcode: 9401 GT


Openingstijden

Dinsdag: 11:00-21:00
Woensdag: 11:00-21:00
Donderdag: 11:00-21:00
Vrijdag: 11:00-21:00
Zaterdag: 11:00-21:00
Zondag: 12:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: touché definitie, touché radio 1, touché vertaling, touché spel, touche uitleg, touché urban dictionary, touche schermen, touché models
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bella Italia Bella Italia 54 meter Wat een geweldig restaurant. Heerlijk eten goede bediening. Een goede tip om hier uit...
Jongman Jongman 415 meter Als je lekkere dunne friet,kip piri piri en al het andere wil moet je hier heen. Serv...
Recensies
Mooi eettentje met prima terras aan de rand van het centrum van Assen. Wij aten een vegan broodje en dat zag er geweldig uit en smaakte nog beter! Top!
We hebben gisteren heerlijk gegeten en zijn verrast door het niveau. We hadden een vijf gangen verrasings menu gekozen met wijnarrangement. De wijnen sloten goed aan bij de gerechten. Zeker een aanrader om weer eens heen te gaan.
Erg goeie kaart wat ook geschikt is voor mensen met allergieën of bijvoorbeeld veganisten. 1 van de weinigen die er zo goed rekening mee houden. Erg persoonlijk en goeie service met een amuse en een cocktail van het huis. Kwaliteit eten erg goed en niet standaard!
Heerlijke thee met huisgemaakte bonbons. De jonge dame gleed uit over het afstapte buiten en kreeg alle hete thee over haar heen. Hopelijk gaat het goed met haar. Dus nieuwe thee en bonbons. Wat een service, komen zeker terug om daar te eten.
Het was erg warm vandaag.Maar dat vergeet je snel als je de heerlijke gerechten eet bij Touché. Verrassend en erg smaakvol. Perfecte bediening gericht op de behoefte van de klant. Dat maakt het allemaal bij elkaar een super ervaring!
Heerlijk gegeten! Gerechtjes van hoge kwaliteit. Concept met keuze uit veel kleine gerechten spreekt ons erg aan.
Super vriendelijke bediening en zeer ruime porties. Amuse vonden wij een beetje saai qua smaak. Vega Curry en rendang allebei erg lekker!
Wat een creativiteit bij het opdienen! En ,het belangrijkste, het smaakte voortreffelijk. Ook de bediening is top. We komen binnenkort terug voor een uitgebreide borrelplank.
Vandaag voor het eerst sinds tijden weer uit eten geweest. Wat hebben wij gesmuld. Mooie smaakexplosies. Gezellige sfeer en fijne bediening. Dit is voor vele herhalingen vatbaar.
Heel lang hebben we het uitgesteld, gisteren toch maar de stoute schoenen aangetrokken en bij Touché gegeten. Uit eten gaan in Assen bracht ons in het verleden alleen maar teleurstellingen en irritaties op, maar Touché hebben we een kans gegeven. Het was geweldig! Met de verrassingsdiner nam de chef ons mee op wereldreis, verschillende producten uit verschillende landen met elkaar combineren, dat vergt moed! Chapeau! Bij Touché wordt je niet alleen met hun gerechten gevoed, hun gerechten inspireren je om de wereld in te gaan. Ga zo door!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid