facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Totalfit dierfysiotherapie & chiropractie

Totalfit dierfysiotherapie & chiropractie

Info

Totalfit dierfysiotherapie en chiropractie
Behandeling van gezelschapsdieren en paarden.
Revalidatie voor dieren; Lasertherapie; kinesiotaping; ruiterfysio

Geschiedenis

Bij Totalfit dierfysiotherapie kunt u terecht voor de behandeling van uw paard, hond en andere dieren zoals kat.

U kunt hier denken aan de behandeling van o.a.:

kreupelheden
neurologische aandoeningen
nek-, rug- en bekkenklachten
revalidatie na blessure of operatie
ouderdomsklachten aan het steun- en bewegingsapparaat

Tevens kan ik u als zadelpasdeskundige een onafhankelijk advies geven over de pasvorm van uw huidige, of adviseren bij aanschaf van een (nieuw) zadel.

Laser therapie voor o.a. wondgenezing, triggerpoints en peesblessures. Waar de laser nog meer voor geschikt is, kunt u via mail of telefonisch vrijblijvend contact met mij opnemen.

Adres: 2142 EA Cruquius, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0640098166
Stad: Cruquius
Postcode: 2142 EA



op zoek naar gerelateerd: Chiropractor hond Noord Holland, Chiropractor paard Noord Holland
Recensies
Mijn fur-baby Mojo dwergteckel is begin dit jaar na een acute hernia operatie, direct welkom bij Barbara om te starten met haar herstel. Doordat Mojo vrijwel meteen bij Barbara terecht kon voor zowel de fysio therapie als de laser- & hydrotherapie, heeft ze door de juiste begeleiding/ oefeningen en behandelingen de meest optimale progressie kunnen boeken in de eerste tijd van herstel. Starten vanuit een verschrikkelijk begin punt en nu zo goed als weer de oude voor zover dat het mogelijk is. Wanneer je furry-familielid zich in zo'n precaire situatie bevind is Barbara absoluut de professional die je door dit proces kan begeleiden en er weer bovenop kan helpen.
Van de week de laatste sessie gehad bij Barbara met onze hond Fenna. Zij is aan haar voorpootjes geopereerd ED en had fysio nodig. Voor de operatie was ik al bij Barbara geweest omdat Fenna niet goed liep en zij heeft ons doorverwezen. Het was dan ook niet meer dan logisch om weer bij Barbara terug te komen na de operatie. Barbara heeft heel goed geholpen met veel liefde en aandacht voor Fenna. Dank je wel!
Saartje hondje is bijzonder goed goed geholpen door Barbara van Totalfit. Ze was uitgegleden tijdens een wild spelletje, daarbij ging de knieschijf van zijn plek. Na enkele weken rust en ontstekingsremmers en röntgenfoto, was ze wel wat opgeknapt maar het was niet goed. Ze had best vaak pijn en zag er niet happy uit. Ik ben bij Barbara terecht gekomen via een workshop hondenmassage. Zij heeft van Saartje middels manipulatie, lasertherapie en oefeningen voor thuis weer een blij hondje gemaakt. Als Saartje weer een blessure zou lopen, ga ik weer naar Barbara.
Barbara behandelt al enige tijd ons paard Arwen aan ernstige peesontstekingen. Ze masseert en lasert beide voorbenen en de progressie die het paard maakt, is ongelooflijk. De verdikkingen zijn nagenoeg verdwenen. Barbara legt haar hele ziel en zaligheid in de behandeling. Naast kennis en bevlogenheid beschikt ze bovendien over relativerende humor en dat vinden wij dan weer prettig. We bevelen Barbara van harte aan.
Eerst even voorstellen, Nikki is een sporthond, ik canicross met haar en voor wie het niet weet canicrossen is hardlopen met je hond, of steppen of fietsen. Een paar maanden geleden ging Nikki mank lopen, reden een ontstoken bisceps. Pillen en fysiotherapie moest het oplossen en zo kwamen we bij Barbara. Niets dan lof over de behandeling, Barbara wist snel het vertrouwen van Nikki te waardoor Nikki ontspant en het masseren heel goed gaat. Nikki is nu helemaal in orde is vrolijk en loopt weer wedstrijden. We komen nu alleen nog af en toe voor controle.
Barbara is enorm bij ons paard betrokken om hem fit-to-compete te krijgen en houden en werkt daarbij met een breed scala aan oplossingsmogelijkheden. Zij bekijkt het hele dier in plaats van enkel de blessure. Door haar brede kennis en ervaring én haar betrokkenheid een aanrader!
Zeer positief over totalfit dierfysio! Voor mijn complexe paard met chronische aandoeningen was de moed mij al in de schoenen gezakt tot ik bij totalfit dierfysio kwam. Een fysiotherapeut die de medische geschiedenis meeneemt in de behandeling, waarbij communicatie goed verloopt en overleg mogelijk is tussen zowel eigenaar van het paard en andere specialisten. Ik heb een paard wat inmiddels lekker in haar vel zit! Wij krijgen fijne, goed uitgelegde huiswerkoefeningen mee. Zo kunnen wij ook zonder therapeut thuis aan de slag om een goede opbouw te maken. De omgang met het paard verloopt erg prettig en rustig. Al met al een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid