facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Totalbody-sport Chantal Engbersen

Totalbody-sport Chantal Engbersen

Info

(sport)massage, dry needling, medical taping & sport



"Ik ben Chantal Engbersen, eigenares van Totalbody. Ik ben Personal Trainer en sportmasseur. Tevens verzorg ik diverse workout-, BBB lessen en groepslessen op maat. Sporten is een beetje de rode draad van mijn leven. Ik kom uit een gezin waar sporten dagelijkse kost was. Sporten heeft altijd een positief effect op mij gehad en dat draag ik over op mijn cliënten.Het aanbod bij Totalbody sport is een perfecte combinatie van sport en massages. Onze trainers en masseurs worden constant bijgeschoold op het gebied van o.a. Sportmassage, Dry Needling, Medical Tapen en Personal Training."
Adres: Ketelaarsweg 4, 6035 AC Ospel
Telefoonnummer: 06 24740486
Stad: Ospel
Route: Ketelaarsweg 4
Postcode: 6035 AC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schoonheidssalon & Medisch Pedicure Elle Schoonheidssalon & Medisch Pedicure Elle 3 km Welkom bij Schoonheidssalon & Medisch Pedicure Elle.
Recensies
Geschikt voor iedereen
Laagdrempelige en mooie sportschool!
Fijne sportschool
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid