facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TOTAL Werkhorst INZ. Fritse

TOTAL Werkhorst INZ. Fritse
Adres: WERKHORST 60, 7944 AV Meppel
Telefoonnummer: 0522253850
Stad: Meppel
Route: WERKHORST 60
Postcode: 7944 AV


Recensies
Personeel altijd vriendelijk geweest. Ze hebben E98 hier. Je kan hier pinnen en contant betalen
Ik tank hier meestal als ik smorgens te waailapperig ben om te tanken en de terug reis van het werk naar huis niet kan halen. Ik betaal er altijd met de betaalpaal. Vaak moet ik mijn tankdop weer op de auto schroeven en mijn auto weer verplaatsen omdat de pas zogenaamd geweigerd word. Maar verder wel een nette pomp
Wat een ellendige medewerkers lopen er bij dit pompstation. Medewerker ruikt naar paling en functioneert niet. Geen aanrader.
Tot 2 keer aan toe eerder er geen contante betalingen aangenomen erg jammer dit
Verschrikkelijk. Dames die er werken snappen overal net niks van, zijn onbeschoft en onbeleefd.
Verschikkelijk onbeleefd personeel!
Eerlijk is eerlijk. Het is relatief goedkoop autogas/lpg tanken. Maar ik kwam ruim 5 minuten voor sluitingstijd aanrijden en de boel werd voor mn neus gesloten met een belerend akelig vingertje van forsige mevrouw met kort pittig kapsel. Mocht niet meer tanken en werd met een wegwuifgebaar door haar weggejaagd. Erg jammer. Ben gelukkig nog net in de kou op mn laatste liters thuis gekomen, terwijl zij waarschijnlijk al warm en breed op dr doorgezakte bank pils en peuken zat te nuttigen 1 ster. Zonde. Advies: direct elke forse, grijze kort pittig kapselmevrouw ontslaan.
prima benzine voor gras maaier en goed snoep en boeken en wastraat
Breng hier geen DHL pakketten naar toe, kans op weigering groot. Mijn ervaring: recent werd een DHL pakket geweigerd mee te nemen. Volgens de dame aan de kassa was het pakket te groot en mocht ze dit weigeren. Omdat het pakket wel degelijk binnen de maten van DHL viel én reeds was aangemeld hield ik voet bij stuk, maar ik werd onvriendelijk te woord gestaan en "moest het maar uitzoeken". Want zoals de baliedame zei, "dit zijn de regels van mijn baas en met klachten doet hij niets. Ik ben direct doorgereden naar Total de Esch Staphorst. Hier werd het pakket zonder problemen aangenomen, heel fijn.
Gas getankt . Altijd goede prijs en vriendelijk personeel aan de Kassa.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid