facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Total Outdoor Events

Total Outdoor Events

Info

Total Outdoor Events, avontuurlijke outdoor activiteiten voor kleine en grote groepen!

Geschiedenis

Total Outdoor Events verzorgd een groot aantal outdoor activiteiten op onze unieke boslocatie in Hardenberg. Ga bijvoorbeeld paintballen, quad rijden, terreinrijden of boogschieten. Ook organiseren en begeleiden wij vrijgezellenfeesten, personeelsuitjes en outdoor teambuilding activiteiten.



"Outdoor activiteiten in het Vechtdal voor zowel kleine als grotere groepen.Mountainbiken met of zonder instructeur. Onze MTB's zijn er in diverse framematen.Op zoek naar meer actie? Paintball voor volwassen en kinderen op onze prachtige bos locatie. Of speel de Highlandgames en daag elkaar uit op fysiek vlak.Kanoverhuur is mogelijk via onze aanbieders; Somerwende in Rheeze, Vechtdalhooglanders in Beerze en natuurcentrum De Koppel in Hardenberg. Check onze website voor contactinformatie.Daarnaast verzorgen wij volledige arrangementen inclusief stoere Oklahoma BBQ op ons terras of in de vuurhut.Daag ons uit voor jouw perfecte uitje! Ook evenementen op locatie!"
Adres: Grote beltenweg 17, 7794 RA Hardenberg (stad)
Telefoonnummer: 0655985366
Stad: Hardenberg
Route: Grote beltenweg 17
Postcode: 7794 RA



op zoek naar gerelateerd: Expedition Outdoor Hardenberg, Boogschieten Hardenberg, Suppen Hardenberg, Outdoor Experience Nederland, Mountainbike clinic Hardenberg, BBQ huren Hardenberg, Kinderfeestje Hardenberg, Highland games total outdoor
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chalet 3x3 De Kleine Belties Chalet 3x3 De Kleine Belties 2 km Blijft een plek met veel herinneringen. Altijd mooi om weer terug te komen
camping camping 3 km
PAARD 2013 PAARD 2013 4 km PAARD 2013 bied een unieke mix van beurs, sport, show & entertainment.
Rix Hengelsport Hardenberg Rix Hengelsport Hardenberg 4 km Ik had een bestelling gedaan met o.a hollo elastic nr 9. na de levering die ook pitti...
Vericon Zaalvoetbaltoernooi Vericon Zaalvoetbaltoernooi 5 km Prestigieus zaalvoetbaltoernooi van gemeente Hardenberg!
Cubs honk- en softbal Cubs honk- en softbal 5 km Leuke vereniging, leuke kantine maar veld is echt slecht onderhouden door de gemeente...
Wiekstee Hardenberg Darten Wiekstee Hardenberg Darten 6 km Top om te zijn zeer vriendelijk personeel leuke activiteiten
Schaatsen Slijpen Hardenberg Schaatsen Slijpen Hardenberg 6 km Schaatsen slijpen bij Ekkelenkamp in Hardenberg
Padellovers Padellovers 7 km Dik voor mekaar hier! Netjes aangelegd en super makkelijk reserveren. Vriendelijk bar...
HIB HIB 9 km Heerlijk in Beweging staat voor gezelligheid en sport en spel!
Recensies
2e weekend van januari met het voetbalteam 2 activiteiten gedaan bij Total Outdoor Vechtdal. In de ochtend hebben wij gepaintballd op een leuk veld wat niet te open was! In de middag hebben wij onder begeleiding een pittig mountainbike parcours gedaan. Wij waren erg tevreden over de paintballmaterialen en mountainbikes die we konden gebruiken! Voor herhaling vatbaar.
Wij hebben een teamuitje gehad met de voetbal, dit was tot in de puntjes geregeld! Bij aankomst werden we netjes ontvangen, om vervolgens te gaan paintballen en BBQ'en. Op een prachtige outdoor locatie in Rheeze.
Een geweldige middag met collega's gehad bij Total Outdoor. Paintballen was erg leuk en prachtig in het bos en zeer goed geregeld. Mountainbike route was als vanouds prachtig en deze route blijft mooi al heb je deze verschillende keren gefietst. Tip: Neem een instructeur mee op de route en hij geeft je nuttige en interessante tips en weet de juiste kneepjes van het vak over te dragen. Team en Gerrit-Henk: bedankt was top en ik beveel dit bij iedereen aan!
Tijdens een weekend weg met de familie in Rheeze op de zaterdagmiddag met een groep van +/- 25 personen wezen paintballen bij Total Outdoor. Erg mooie locatie om te paintballen. Personeel geeft duidelijke instructies en denkt goed mee. Reserveren/contact ging makkelijk.
Wij hebben hier mountainbikes gehuurd en de trail in de buurt gereden. Mooie, goede fietsen, ook was het fijn geregeld dat we SPD pedalen konden krijgen. Ook een fijne huurprijs van de fietsen, ook niet onbelangrijk :
Wij hebben de 20 km route gedaan. Erg leuke route. Begon wat rustiger en later genoeg uitdaging. Hele mooie route waar je langs fietst. Van te voren duidelijke uitleg gekregen. Top ervaring! Zou het zeker aanraden :
Vandaag fietsen gehuurd was goed voor elkaar en erg leuk! Goede uitleg en fijne fietsen. Enige minpunt is dat je veel geld betaalt voor fietsen die wel wat mankementen hebben. 2 van de 4 waren perfect, de andere kraakten en piepten behoorlijk. Van eentje was de pin waarmee je het zadel verzet stuk waardoor je met een klein hobbeltje op je gat valt Niet heel veilig en prettig dus. Maar de rest heeft alsnog goed kunnen fietsen!
Top materiaal qua fietsen. Ruimte zat om te parkeren. Heel makkelijk om te reserveren, goede communicatie. Prachtige route!
Afgelopen zaterdag 5 maart 5 fietsen gehuurd om met ons gezin de trail te rijden. De trail is echt top, zeker voor beginnende mountainbikers. De ervaren fietsers krijgen ook voldoende uitdaging door de snelheid te verhogen. Dus voor ieder wat wils. De fietsen zien er goed uit, helaas hadden we met 1 van de fietsen pech. Crank viel er af en bleek niet meer vast te zetten. Wat dan weer netjes is is dat de verhuurder het huurbedrag direct heeft geretourneerd, zonder er expliciet om te vragen. Dus toch tevreden met de verhuur en al met al een leuke tocht gemaakt.
Gister 08-07-2022 super bedrijfs uitje gehad. Stukje fietsen stukje varen stukje fietsen rondje paintball en als afsluiting een mega goed verzorgde Bbq echt goed verzorgd! #aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid