facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Total Jutphaas

Adres: Rijksweg A2 3, 3434 NT Nieuwegein
Telefoonnummer: +31306881588
Stad: Nieuwegein
Route: Rijksweg A2 3
Postcode: 3434 NT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BP BP 1 km
Tankstation Swart Nieuwegein Tankstation Swart Nieuwegein 2 km Vriendelijk en eerlijk personeel. Altijd in voor een grapje.
OK De Knoest OK De Knoest 4 km Gezellig stopje en weer verder vriedelijk personeel en een lekker bakje koffie op he ...
BP BP 4 km
Recensies
Verschrikkelijk!!! er wordt geparkeerd bij pompen zonder te tanken en je staat minimaal 15 minuten te wachten om af te rekenen omdat andere mensen broodjes en drinken bestellen. Kan er dan echt niet een aparte kassa zijn voor mensen die alleen maar komen tanken?
Wij zijn bij Bonjour geweest voor een kop koffie. Nou bonjour werd Au Revoir. Om 9.30 uur kon je geen koffie krijgen aan de balie en de koffieapparaten moesten bijgevuld worden en ondanks vragen van de mensen wilde men ze niet bijvullen. DUS AU REVOIR. Mij zien ze hier niet meer.
Toilet was verschrikkelijk. Moest 80 cent betalen om 2 defecte toilets te zien en maar 1 werkende. Natuurlijk staat er ook een rij voor dat toilet. Binnen was het bovendien ook nog onhygiënisch. Ik kom hier nooit meer terug, en ik zal hier überhaupt niet komen.
Ze verkopen dingen met statiegeld op blikjes en flesjes maar je kan het niet inleveren werk je medewerkers die werken goed in om dat je gewoon wettelijk verplicht bent als je statiegeld verkoopt op producten het ook moet kunnen inleveren
Tankstation langs de snelweg dus als je hier gaat tanken betaal je echt de hoofdprijs! Enkele verbeterpunten: de vele defecte lichtmasten op het terrein repareren + het asfalt op de naastgelegen parkeerplaats dat echt in zeer slechte staat is.
Wonderlijk dat om 18.00 uur de keuken niet bemand is, jammer dan maar verder.
Toilet al weken stuk, vervelend als je stopt om even te plassen.
Totaal geen standaarden en richtlijnen rondom hygiëne in de catering en communicatie waar klanten bij staan.
Waardeloze tent. Staat gewoon een trol van een vent met een stofzuiger tegen je schoenen te meppen. En nee ik was niet de enige
15 minuten in de rij gewacht, 1 medewerker aanwezig, rij tot buiten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid