facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Total Jongeneel

Adres: Rijksweg A4 1, 2353ZW Nootdorp
Telefoonnummer: +31153106444
Stad: Nootdorp
Route: Rijksweg A4 1
Postcode: 2353ZW



op zoek naar gerelateerd: Tankstation Jongeneel vacatures, Jongeneel Valkenburg, Wasstraat Nootdorp, Total stevenshof, Jongeneel wasmachine, Dogwash nootdorp, Wasstraat Jongeneel, Jongeneel waspas
Recensies
Goed tankstation met uitstekende wasboxen Sinds kort zelfs nieuw appratuur & programma's , Warm watertap punt voor het emmertje en geen gezeur als je eigen producten mee neemt.
mag wel eens met zijn prijzen om laag
Gezellige tankstation, heel fijn dat deze 24/7 open is. Vooral personeel in de nachtdienst zijn gezellige mensen
Goede benzinepomp. Alles is mogelijk carwash dogwash. Je kan er even eten. Benzine is wel stuk duurder dan bij anderen. Vandaar een sterretje minder.
Kom daar voor de wasstraat. Vooralsnog geen zichtbare krassen op auto.
Tank hier altijd voor de zaak. Gelijk de auto wassen en mocht je wat nodig hebben, nagenoeg alles is te koop in de shop. Gratis sparen voor producten en sparen voor een gratis wasbeurt.
Handige boxen waar je je auto kan wassen. Grote wasmachines. En een hondenwas.
Deze tankstation is groot en heeft een supermarkt, maar dat merk je ook aan de brandstof prijzen. Je kan beter langs de snelweg tanken dan hiervoor een afrit moeten nemen. Veruit de duurste tankstation in omgeving Haaglanden.
Momenteel hele onaardige vrouw achter de kassa. 13 oktober 2020 om 23:45.
Ik maak geregeld gebruik van de autowasstraat en ik ben daar supertevreden over. Voordat de auto de wasstraat wordt ingereden, wordt er altijd heel goed voorgereinigd door de aanwezige medewerkers van het tankstation. Het resultaat is een perfect schone auto. Daar kan menig andere wasstraat een voorbeeld aan nemen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid