facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Total

"onbemand tankstation..."
Adres: Dorpsstraat 56 , Schipluiden 2636 CJ, NL
Telefoonnummer: 015 380 9932
Stad: Schipluiden
Route: Dorpsstraat 56
Postcode: 2636 CJ



op zoek naar gerelateerd: total belgie, total club, total tankstation in de buurt, total nederland, total tankstations, total tankstations nederland, total tankstation belgie, total actie
Recensies
Ze hebben hier nog geen contactloos betalen en ook geen contant
Altijd goede service Ik huur hier altijd een aanhanger
Mooi goedkope pomp voor LPG. Vanaf de A4 uitgeweken. Kan helaas alleen pinnen, zelfs met personeel in het pomphuisje. Dan maar naar de volgende pomp waar we wel cash kunnen betalen.
Volgens de Website van Total is dit het enigste Total tankstation in de wijde omtrek, waar je LPG kunt tanken. Dus van de route af en naar dit prachtige dorpje. Het zou open zijn tot 21 uur, maar om 19 uur was de shop al verlaten. Geen probleem, je kunt gewoon met je Total pasje tanken. Alleen de pasjes automaat kent geen LPG. Waarschijnlijk zijn de Pomp en de slang alleen nog aanwezig ter decoratie, als herinnering aan lang vervlogen tijden toen nog veel mensen op LPG reden. Gelukkig nog een Shell gevonden in de buurt met LPG.
Meestal de goedkoopste in de omgeving voor 98
Goede service altijd vriendelijk en behulpzaam personeel
Goede aanhanger verhuur. Mooi spul voor lage huurtarieven. Aanrader
Middelgroot tankstation met een klein winkeltje. Na sluitingstijd van het winkeltje kunt u er 24/7 met pin betalen. Tegenover het tankstation zit een restaurantje. U kunt hier naast tanken uw banden op laten pompen en u voorruit schoon laten maken. De benzineprijs is hier regelmatig lager dan elders.
LPG is zeer laag geprijsd 10 euro cent onder de Shell te Maassluis
Aanhang wagen gehuurd. Erg goedkoop en kwalitatief prima op orde. Alles netjes volgens afspraak en borg en kosten snel geregeld! Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid