facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TOTAL

Adres: 'S-Heer-Arendskerke, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: +31113612695
Stad: 's-Heer-Arendskerke


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tango Tankstations Tango Tankstations 22 meter Tango is goed maar ,eten moet je daar zeker niet doet zeer onsmakelijk personeel zeke...
Recensies
Kan hier echt niet meer dan 2 sterren voor geven, prijs van de broodjes, snacks en andere “verse” dingen die ze aanbieden is werkelijk absurd. Het zal wel door de bezoekers/klanten komen dat het personeel zelf ook zo verzuurd, de sfeer was niet geweldig. Verder prima parkeerplaats en fastned.
Top! Weer heerlijk geluncht, de broodjes waren weer heerlijk dames . Groot aanbod voor iedereen wat wils Vriendelijk personeel en heel belangrijk de toiletten zijn schoon! Kortom weer heerlijk genoten en dan ook een aanrader hier te stoppen en inplaats van voorbij te rijden met 130 euhhh ik bedoel 100
Op zondag even een pitstop gemaakt rond het middaguur. Met de gedachte even een lekker broodje halen om vervolgens richting het bos je gaan om een wandeling te maken. De beschikbare verse broodjes was minimaal. Heel veel was er niet, de bakplaat en frituur was uit. Het personeel was wel vriendelijk.
Hopelijk stappen de twee medewerkers die vandaag aan het werk zijn niet elke dag met het verkeerde been uit bed. Om te schamen dat jullie een hoogzwangere vrouw zo behandelen als zij een vraag heeft. Ik hoop dat jullie niet elke dag zo tegen klanten doen, want dan is er echt iets mis met jullie.
Aangenaam verrast vanmorgen bij het zien van een 175kw snellader. Meteen geprobeerd en werkt prima. Ga zo door Total dit soort laders graag door het hele land. Gaat niet altijd dat weet ik ook wel.
Als je dan toch pech hebt, dan maar het liefst wachten op een plek waar ze goed voor je zorgen. Super lief personeel!
Lekker broodje gehaktbal en friet leuke bediening en keurig toilet waar voor je geld
Als je aan de beurt bent vertellen ze dat je ergens anders moet zijn. Staat lekker aangeven verder betaal je meer dan op de borden aangegeven staat.
Gewoon een goed tankstation met vriendelijke bediening
We waren er om 17.30 uur en toen was er geen broodje of iets warms meer te krijgen. Blijkbaar gaan ze op tijd dicht op zondag. Vind ik een beetje bijzonder om net voor etenstijd dicht te gaan. Toen maar verpakte wrap genomen. Die zou ik zeker niet aanraden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid