facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Total Car Hifi

Total Car Hifi

Info

Total Car Hifi is gespecialiseerd in de verkoop en montage van InCar Entertainment.
Wij zijn de specialist op het gebied van aftermarket 12volt en 24volt

Geschiedenis

Total Car Hifi is gespecialiseerd in de verkoop en montage van In Car Entertainment.

Total Car Hifi legt zich met name toe op de op-maat oplossing voor diverse auto.

Pasklare speakers ter vervangen van uw originele speakers.
Pasklare oplossingen voor de toevoeging van een subwoofer aan uw huidige audio-installatie in uw voertuig.
Autospecifieke oplossingen op het gebied van Handsfree bellen, USB, Ipod mogelijkheden.

Maatwerk en OEM integratie staat centraal bij Total Car Hifi.
Wij streven ernaar om een oplossing te bedenken zo dicht mogelijk bij het ontwerp van de auto.

Denk aan een maat-werk subwoofer behuizing in een dubbele bodem, onder een stoel weggewerkt.
Handsfree carkit geïntegreerd in de auto.

Total Car Hifi kan u legio van oplossingen bieden binnen vrijwel ieder budget.



"Total car hifi is gespecialiseerd in de verkoop en montage van carhifi, multimedia, camerasystemen, cruisecontrol, voertuigbeveiliging.Wij beschikken over een winkel en eigen werkplaats. Er is een zeer divers aanbod voor ieder budget.Van klassieker tot elektrische voertuigen. Ieder kan bij ons terecht voor gedegen advies en producten."
Adres: De Marowijne 11E, 1689AR Zwaag
Telefoonnummer: 0229745023
Stad: Zwaag
Route: De Marowijne 11E
Postcode: 1689AR



op zoek naar gerelateerd: Ron de Vries Car audio, Autohifi, Auto Hifi Rotterdam, Car audio Utrecht, Car hifi Haarlem, Car HiFi Tilburg, Auto Audio Groningen, Car audio Arnhem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AutoFirst Autopoint Hoorn AutoFirst Autopoint Hoorn 849 meter Afgelopen jaren een paar keer bij Autopoint Hoorn geweest voor reparaties en apk met ...
BRC Autogas Nederland BRC Autogas Nederland 1 km BRC is het autogassysteem van vandaag en de toekomst.
Rijsbergen Zwaag Rijsbergen Zwaag 1 km Rijsbergen Automotive is actief op het gebied van verkoop van automaterialen, equipme...
Recensies
Zeer fijne zaak, professioneel en zeer snelle service. Ik wilde een andere radio, met cd speler. Er bleken meerdere opties te zijn. Stefan heeft gevraagd wat de wensen zijn en we waren er snel uit. Dinsdag in de zaak, die iets rommelig oogde maar vanwege tijdgebrek niet geheel geordend was, en de donderdag erna was mijn radio geplaatst. Offerte was begroot op 2 uur werk bleek 4 uur te zijn, er moest een extra massa kabel gemonteerd te worden. Het offerte bedrag bleef gelijk. Ik vind ze heel professioneel en zeer behulpzaam en zal zeker terug komen al ik weer iets nodig heb.
Binnengelopen en gelijk eerlijk advies zonder iets aan te smeren. Afspraak gemaakt om het defect op te sporen autoradio doet het niet VW Transporter. Meten is weten is het advies. Geweldig.
Super aardig personeel en verstand van zaken! Ook alleen voor advies word je vriendelijk geholpen
Vorige week mijn Caddy laten stofferen door Stefan en Tom! Ze hebben weer vakwerk afgeleverd! Zoek je kwaliteit voor het stofferen van jouw bedrijfsbus, dan kan ik de heren zeker aanbevelen. Zie foto's voor voor het resultaat.
Kwam langs voor wat informatie over een radio ben zeer vriendelijk geholpen verder een mooie zaak met veel leuke spullen
Stefan is een echte vakidioot. Als ik iets aangepast wil hebben aan mijn auto wat met geluid of video te maken heeft, dan is Total Car Hifi mijn vaste adres.
Top geholpen door Tom! Mooie zaak met een ruime assortiment, Tom nam de tijd om mij uitleg te geven hoe elke product gebruikt moest worden. Ik kom hier zeker nog eens terug mocht ik meer professionele schoonmaak producten nodig hebben.
Erg goed en snel geholpen door de mensen van Total Car Hifi. Audio deed het niet, kon gelukkig snel een afspraak maken. Vandaag langs geweest ik wist het probleem niet maar hun kwamen er al binnen 10 minuten achter waar het probleem zat. Gelijk kunnen repareren ben erg blij met de service! + Klantvriendelijk! + Goede & snelle service! + Goede communicatie! + Zeker aan te raden!!
Zeer kundig bedrijf. Weten waar ze over hebben en geven goed advies. Ga zo door!
Er zou een offerte gemaakt worden om de audio in mijn auto aan te passen. Mijn gegevens zijn genoteerd en ook na een herhaalde poging om een offerte gemaakt te krijgen werd niet meer gereageerd. De professionele uitstraling liet ook te wensen over na bezoek aan de winkel. Wat een tering zooi.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid