facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Total Beauty Salon

Total Beauty Salon

Info

Total beauty is een sfeervolle, knusse en professionele pedicure /schoonheidssalon in het centrum van Oud Gastel. U komt hier echt even helemaal tot rust.

Geschiedenis

Total beauty is een sfeervolle, knusse en professionele pedicure /schoonheidssalon in het centrum van Oud Gastel. De salon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit voor een betaalbare prijs en vakkundig advies.
U komt hier echt even helemaal tot rust, even weg uit het hectische leven.

In deze salon wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatieve producten wat voor elk huidtype de gewenste verzorging biedt van het merk Dermaprime, Chi Aromatherapie , Samenwerkende Pedicures en Gewhol.

U kunt hier terecht voor diverse gezicht/pedicurebehandelingen, lichaamsmassages, en diverse soorten overige behandelingen.

Voor meer informatie kijk op mijn website www.totalbeautysalon.nl

Adres: Kastanjelaan 3, 4751 JG Oud-Gastel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0650621590
Stad: Oud-Gastel
Route: Kastanjelaan 3
Postcode: 4751 JG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:30
Woensdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schoonheidssalon Beauty Image Schoonheidssalon Beauty Image 76 meter Ik ben erg tevreden over het laseren van mijn oksels. Anja neemt je iedere keer mee i...
Huidstudio bij S Huidstudio bij S 264 meter Ik word altijd vriendelijk ontvangen en krijg een goede massage behandeling.
Schoonheidssalon Saskia Schoonheidssalon Saskia 473 meter Gezichtsbehandeling bij Saskia afgenomen en deze was erg goed en voelde fijn aan. Ze ...
Schoonheidssalon Milou Schoonheidssalon Milou 560 meter Milou is de eerste die mijn rug gewaxed heeft, zonder dat ik er uitslag van kreeg! To...
Clavonita Clavonita 576 meter Ik ben zeer goed geholpen door Anita. Ik ben heel erg tevreden over de diensten die z...
Huidstudio bij S Huidstudio bij S 1 km Ik word altijd vriendelijk ontvangen en krijg een goede massage behandeling.
Recensies
Erg slecht begrip van customer service; bij interesse om een afspraak te maken, wordt er kort en onvriendelijk gereageerd. "Ik heb geen tijd voor u, zoekt u maar verder" lijkt het credo te zijn - niet gewend om op deze manier aangesproken te worden. Mevrouw moet nog veel leren.
Leuke dorpje,waar heel veel georganiseerd wordt
Een hele leuke salon
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid