facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Totaalplan BV - failliet

Geschiedenis

In 1979 is Totaalplan opgericht en vestigde zich in eerste instantie nabij 's-Hertogenbosch. Daarna is Totaalplan in 1990 verhuisd naar Maarssen. Om een betere bereikbaarheid te krijgen, is Totaalplan per 1-12-1997 verhuisd naar Waardenburg. Daardoor kan zij haar diensten vanuit een goed bereikbaar punt aan haar relaties aanbieden.

Totaalplan is een veelzijdig en onafhankelijk advies- en tekenbureau en richt zich op bedrijven en instellingen die affiniteit hebben met - en projectmatige werkzaamheden verrichten.

Kenmerkend voor deze bedrijven of instellingen is dat er verschillen kunnen ontstaan in aanwezige - en tijdelijk gewenste kennis en capaciteit in arbeidskracht en eventuele apparatuur.

Met de dienstverlenende capaciteit van Totaalplan kan een bedrijf of instelling deze vaak tijdelijke fluctuatie het hoofd bieden. Hierdoor kan een opdrachtgever flexibeler en onafhankelijker zijn werkzaamheden blijven uitvoeren. Zo kunnen teken- en advieswerkzaamheden verricht worden met individuele opdrachten of met opdrachten op projectbasis.

Voor wie de faciliteiten van Totaalplan kent, is echt geen gebouw te hoog....

Jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat Totaalplan de nodige know-how heeft opgebouwd in woningbouw, utiliteitsbouw en industriële bouw.

Totaalplan beschikt dan ook over hoog gekwalificeerde personen en de benodigde geavanceerde apparatuur voor o.a.:
- bouwkundig CAD-tekenwerk;
- bouwkundig handmatig tekenwerk;
- detachering bouwkundige tekenaars;
- 3D-tekenwerk;
- 3D-visualisatie van gebouwontwerpen;
- revisie tekenwerk;
- EPN- berekeningen;
- opstellen meerjaren onderhoud planning;
- bestekken schrijven m.b.v. STABU;
- toezicht;
- directievoering;
- bouwmanagement.

Adres: Waardenburg
Stad: Waardenburg


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid