facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Totaalinkt

Totaalinkt

Info

Bewust omgaan met de groene gedachte en toch veel scherper geprijsd. Dat is ecologisch & economisch verantwoord printen met Totaalinkt.nl !

Geschiedenis

Als importeur en groothandel verkopen wij voor het eerst ook onze toners en inktcartridges aan consumenten. Via de shop www.totaalinkt.nl kan er gemakkelijk besteld en veilig betaald worden. Ook is er de mogelijk om de producten zelf op te komen halen in ons kantoor/magazijn in Arnhem of deze gewoon met gemak thuis gestuurd te krijgen.
Bijna alle producten die bij ons op de website staan, zijn ook in de meeste gevallen voldoende op voorraad waardoor deze direct uitgeleverd kunnen worden. Bestellingen zullen vanuit ons kantoor/magazijn in Arnhem verwerkt en verzonden worden en in enkele gevallen zal dit gebeuren vanuit ons hoofdmagazijn in Duitsland waar onze volledige voorraad staat.



Onze toners en inktcartridges zijn 100% fabrieksnieuw. Deze zijn kwalitatief vergelijkbaar met het originele merkproduct en worden geleverd met 1 of 2 jaar volledige garantie. Uiteraard verkopen we ook ‘remanufactured’ patronen. Deze krijgen 1 jaar garantie mee. Dit zijn gerecyclede patronen die door een ISO gecertificeerde recycler compleet hernieuwd, gevuld en getest zijn. Hierdoor zijn we ook een stuk milieuvriendelijker bezig.

Omdat wij onze producten direct inkopen bij de fabriek, kunnen we ze voor een zeer scherpe prijs neerzetten. Bij ons vindt u dus de goedkoopste toners en cartridges. Hier kunt u vanaf nu als consument van profiteren.



"Particuliere verkoop Compatriot inkt en toner cartridge.Printkwaliteit, niet van origineel te onderscheiden.Bespaar tot wel 80% op uw printkosten met inkt en toner cartridges bij Totaalinkt."
Adres: Einsteinweg 7, 6662 PW Elst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0263646562
Stad: Elst
Route: Einsteinweg 7
Postcode: 6662 PW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Inktcartridges, totaalinkt.shop review, Totaalinkt kortingscode, Inktshop, Goedkope toners, Printerinkt zoetermeer, Waar printerinkt kopen, Goedkope cartridges geen verzendkosten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Copy & Send Copy & Send 57 meter Super service Topkwaliteit
Bruna Herberts Elst Bruna Herberts Elst 2 km Erg prettig personeel. Erg klantvriendelijk. Veel diversiteit van producten. Prettig...
Recensies
Cartridges gekocht meer dan een 1 jaar geleden maar nu onbruikbaar vanwege update. Deze zijn nu onbruikbaar. Had ik dit van te voren geweten dan had ik er niet 5 gekocht. Net gebeld en ze willen ze niet ruilen of innemen. Ook lekte ze binnen een jaar al inkt. helaas had ik dus meteen moeten bellen Bedriojf schuilt zich achter garantie voorwaarden maar had beter gewoon de klant beter kunnen inlichten. MIJN TIP; koop geen illegale cartridges tenzij je heel veel print, want ze gaan niet lang mee tenzij je updates uitzet. Graag gedaan Totaalinkt shop
Jammer zitten wachten 13.35-15.35 uur op pakketje en had niet nodig geweest. Als men 1 setje inktcartridges Canon 570-571 besteld dat men even aangeeft dat het een brievenbus pakketje betreft want dat zit je niet onnodig thuis te wachten.
Ik probeer Totaalinkt al bijna 3 maanden te bereiken, maar dat is onmogelijk. Ze beantwoorden mijn mail niet meer die ik in februari heb verstuurd. Bovendien al 3 vriendelijke reminders gestuurd. Bellen gaat ook niet, want het is steeds voicemail. Ik heb in tussentijd zeker al meer dan 10 keer op verschillende tijdstippen geprobeerd. Het probleem gaat over toners die na enkele weken niet meer werken, want de printer herkent deze niet meer. Dat is ook geen al te beste reclame helaas.
Van de bestelde cartridges voor mijn Brother printer kon ik de helft weggooien. Ze werkten niet. Ik bestel er niet meer.
!!!KOOP HIER NIETS!!! Had een cardridge pakket besteld op het typenummer van mijn printer. Helaas ontbrak 1 kleur in dit pakket. Hierop gebeld en het probleem voorgelegd. Hierop werd mij verweten dat ik zelf niet goed heb opgelet tijdens het bestellen. Hé? Ik zoek toch niet voor niets op het typenummer van mijn printer. Hierop heb ik gevraagd of ik de ontbrekende kleur alsnog kon kopen zonder verzendkosten vind het grote onzin om 2x verzendkosten te betalen door hun fout. De dame die mij te woord stond zou mij hierover terug laten bellen. Later op de dag ontvang ik tot mijn verbazing een mailtje, DAT IS GEEN TELEFOONTJE, met ook daarin de mededeling dat IK beter op had moeten letten.... als ze zich dit service noemen is zelfs 1 ster nog te veel !!!MENSEN TRAP NIET IN DIT BEDRIJF!!!!
Betaalbare cartridges, scheelt een hele hoop geld als je compatible gebruikt, voor originele betaal je alleen voor het merk + dat er in de cartridges van totaalinkt meer inzit! Verder gemakkelijk te bestellen en zeer vriendelijk personeel. Er zijn zelf afhaalmogelijkheden, gemakkelijk online bestellen, helemaal top!
Totaalinkt maakt waar wat ze beloven! Snel en simpel bestellen en levering de volgende werkdag. Bestelde compatible cartridges nu enkele weken in gebruik en functioneren naar behoren.
Cartridges voor mijn Epson printer bestelt en ben erg tevreden ,snelle levering betaalbaar en het werkt zoals het dient te werken, dus voor herhaling vatbaar !
Ik bestel met enige regelmaat mijn inktcartridges bij totaalinkt. Altijd keurig verpakt en snel geleverd! Prijs / kwaliteit is top!
Super service, en een hele vriendelijke dame die er vaak staat. Enige tijd langs geweest ben zeer tevreden hoe zij mij geholpen heeft. Producten en prijzen zijn ook goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid