facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Totaalfotografie

Adres: Catharijnesingel 66 G , Utrecht 3511 GK, NL
Telefoonnummer: 06 39490301
Stad: Utrecht
Route: Catharijnesingel 66 G
Postcode: 3511 GK



op zoek naar gerelateerd: Stage fotograaf
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bodd Bodd 487 meter
HetFotoAtelier HetFotoAtelier 487 meter Prachtige en indrukwekkende foto's. Ook een uitgebreide boekencollectie over fotograf...
OP 12 OP 12 623 meter
Ramakers Ramakers 761 meter
Hallebeek Hallebeek 957 meter
Daniëls, Humphrey Daniëls, Humphrey 1 km Gisteren hier gegeten als onderdeel van een rondvaart door de gracht arrangement, met...
Picsunlimited Picsunlimited 1 km Maarten heeft op fenomenale wijze, en bovendien ongemerkt, mijn PhD defence en recept...
Chantal Aimée Ehrhardt Chantal Aimée Ehrhardt 1 km Het is ontzettend fijn om met Chantal samen te werken. Ze is een geweldige fotograaf ...
Pergamijn Pergamijn 1 km
Recensies
Jaren geleden heb ik Ashvin meegemaakt bij 2 bruiloften. Door zijn werkwijze en prachtige foto's wist ik toen al dat ik hem ook wilde, mocht ik ooit gaan trouwen. Onlangs vond dat moment plaats, en ik was erg blij dat Ashvin erbij kon zijn. Hij is sociaal, heeft goede ideeën en vooral talent: de foto's zijn prachtig geworden!!
Ashvin is echt top! Hij denkt vanaf het begin met je mee, geeft tips, stuurt je zo nodig goed aan en heeft onze bruiloft en after wedding shoot prachtig vastgelegd! Doordat Ashvin een second shooter heeft meegenomen is geen moment gemist! Wij willen Ashvin & zijn team bedanken voor de prachtige foto’s!
Wij zijn in juli 2022 getrouwd en eigenlijk wilde ik gelijk al voor Totaalfotografie gaan. Hij had de bruiloft van mijn nicht gefotografeerd in 2013 en sindsdien ben ik al fan van zijn foto’s! We hebben de foto’s bekeken en ze zijn echt prachtig!!!. We zijn er superr blij mee! Super bedankt nog!!! Je bent boven onze verwachtingen gegaan! Je hebt heel mooi de emoties van de familie laten zien en daarbij ook nog genoeg foto’s van ons als bruidspaar. Heeel cool gewoon! Dankjewel voor de moeite en de vriendelijkheid op elk moment. Je bent een topfotograaf!
Ik Varisha volg Ashvin en zijn fotografie al mijn halve leven. Het was dan ook mijn droom dat hij onze bruiloft zou fotograferen. En die is uitgekomen! Ashvin is een zeer professionele en kundige fotograaf die zelfs in uitdagende situaties het perfecte plaatje weet vast te leggen. Het meest bijzondere vinden wij de emoties die je terug ziet in zijn werk. Als je de serie terug kijkt zie je geen poserende mensen, maar oprechte emoties! En dat is wat zijn werk zo bijzonder maakt! Verder is hij ook super relaxt in de omgang, waardoor je je op je gemak voelt. We zijn super dankbaar voor de gezelligheid en prachtige foto’s en raden iedereen deze topfotograaf aan!
Aftwerwedding Shoot- Wij zijn zeer tevreden over Ashvin en team. Hij is professioneel en komt zijn afspraken na. We hebben echt genoten van onze shoot en hij nam alle tijd voor ons. Hij geeft goede instructies en denkt goed mee. Het resultaat; prachtfoto’s die de sfeer van het moment vastleggen.
Ashvin, Totaalfotografie, hebben we leren kennen op de bruiloft van een vriendin. Zijn manier van werken en zijn persoonlijkheid, maakte gelijk een hele positieve indruk op ons. Met Ashvin heb je niet het gevoel alsof er continu een fotograaf rondloopt en overal voor staat, absoluut niet. Het voelt juist eerder alsof Ashvin deel is van het gezelschap, deel van de familie. We hadden de foto's van mijn vriendin nog niet eens gezien, maar we waren er al 100% zeker van dat we Ashvin als fotograaf zouden gaan inhuren voor onze eigen bruiloft. We waren toen nog niet eens verloofd! Drie jaar later zijn wij zelf getrouwd en stond Ashvin ons te fotograferen. Het voelde zo enorm vertrouwd. Ashvin weet precies hoe hij je op je gemak moet stellen en helpt je ontspannen voor de camera. En dat is nog best moeilijk, ontspannen op zo'n spannende dag! Het valt niet in woorden te omschrijven hoe prachtig onze foto's zijn geworden en hoe hij de emoties heeft weten vast te leggen op camera. Dat maakt hem zo uniek, zijn kennis en ervaring en daarnaast ook zijn leuke, warme persoonlijkheid! Duizendmaal dank aan jou en het team natuurlijk! voor de super leuke samenwerking en de prachtige foto's!
Ik ben al jaren fan van Ashvins werk en het was ook vanzelfsprekend dat hij op onze bruiloft de fotografie voor zijn rekening zou nemen. Waarom Totaalfotografie? Het vastleggen van emoties, het spelen met licht, de creativiteit maar vooral het fijne vertrouwde gesprek tijdens het intake gesprek. Alles is bespreekbaar en er wordt ook met je meegedacht. We hebben onlangs onze trouwfoto's ontvangen en we beleefden de dag opnieuw. We voelen ons enorm vereerd dat Ashvin en Sunny de mooiste dag van ons leven hebben vastgelegd!
Totaalfotografie heb ik al jaren gevolgd via Facebook en IG. Ik heb het werk van Ashvin en zijn team altijd bewonderd en elke keer weer verbaast totaalfotografie mij weer met wat voor moois en unieks ze komen. Ook net als vele andere koppels waren wij opzoek naar de beste en topfotograaf voor onze grote dag. Ik had toen meteen al tegen mijn man gezegd dat het Totaalfotografie gaat worden. Nu nog hopen dat Ashvin zelf wel kon natuurlijk. Onze eerste intake verliep meteen al zo vertrouwd en de klik was er meteen! Wij hadden zelf niet te veel verwachtingen en of eisen.. maar legden het vertrouwen neer bij Ashvin en zijn expertise en natuurlijk zijn team! Ashvin zul je altijd ook met nog een collega zien op je huwelijk zodat geen enkel leuke en onvergetelijke moment gemist wordt. Ashvin aka Houdini de naam die echt past bij hem, want hij zal zich overal en nergens bevinden om jouw grote dag op een magische en unieke wijze vast te leggen! Dankje nogmaals Totaalfotografie en team voor alle mooie en prachtige foto’s!
Beste Ashvin & team, ik wil jullie opnieuw hartelijk danken voor jullie geweldige service! Wat hebben jullie het GE-WEL-DIG goed gedaan. Iedereen is superr blij met de foto's. We zullen er levenslang van genieten. Jullie zijn echt toppers!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid