facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Totaal Woonadvies

Totaal Woonadvies

Info

Totaal Woonadvies: dé keukenspecialist bij u thuis!

Geschiedenis

Totaal Woonadvies is een bedrijf met zo’n 40 jaar gezamenlijke ervaring op het gebied van keukens. De klant bijstaan in het maken van de juiste keuze, binnen de mogelijkheden die er zijn, is elke keer weer opnieuw een uitdaging die wij graag aangaan. Ons doel is een uiterst tevreden klant. Of het nu gaat om reparatie, renovatie of een compleet nieuwe keuken.

Hoe werken wij

Wij komen bij u thuis en onderzoeken samen met u wat de mogelijkheden zijn. We nemen de tijd om te luisteren naar uw wensen en denken kostenbewust, creatief en oplossingsgericht met u mee. Hierbij gaat het ons niet om de prijs van een product, maar om de functionaliteit van het product en of dit bij u past.

Wij komen bij u thuis!

Wij hebben geen showroom. Ons standpunt is dat voor een renovatie úw keuken het onderwerp van gesprek is en daarom komen wij bij de mensen thuis. Zo kunnen wij gelijk een goede indruk van de keuken opdoen, daarnaast praat het vaak een stuk makkelijker als we met elkaar daadwerkelijk in uw keuken zijn. Wanneer we bepaald hebben wat er gerenoveerd moet worden, maken wij vrijwel altijd direct een offerte bij u thuis. Hiermee kunnen wij gelijk met u bespreken wat de renovatie gaat kosten.

Adres:
Telefoonnummer: 0503646762
Stad: Peize



op zoek naar gerelateerd: Keukenrenovatie Groningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Op=Op Voordeelshop Op=Op Voordeelshop 8 km Als bijvoorbeeld wordt beloofd dat er batterijen bij een rookmelder zitten en deze zi...
Huis en Tuin Decoratie Marie Huis en Tuin Decoratie Marie 8 km Geweldig goed geholpen tegen een betaalbare prijs. Een zeer uitgebreid assortiment. ...
Bestratingsbedrijf Been en Luinge Bestratingsbedrijf Been en Luinge 8 km Fantastische service, deskundig advies, zeer ruim assortiment. Aanrader!
Sweetpoint Candy Sweetpoint Candy 8 km Netjes ingericht
Styling & Zo Styling & Zo 8 km Verkoop van Modeaccessoires, Wellnessartikelen. Advies op gebied van Mode en Kleur. G...
Recensies
Top zaak met goede en betrouwbare keukens. Ook zijn de mensen daar zeer vakbekwaam!!
De folie van onze keukendeurtjes liet los en op een woonbeurs zagen wij via Totaal Woonadvies dat dit bedrijf een oplossing hier voor had. Wij zijn heel tevreden over het resultaat.
Goede keuken zaak, deskundig advies. Wordt naar de klant geluisterd
Een zeer onbetrouwbaar bedrijf, maken beloftes niet waar.
Leuke mensen en mooie showroom.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid