facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Totaal VvE Beheer Den Haag en omstreken B.V.

Totaal VvE Beheer Den Haag en omstreken B.V.
"Totaal VvE Beheer is VvE specialist sinds 2008. Met onze ruime kennis en ervaring in makelaardij, VvE beheer en vastgoed zijn we de betrouwbare houvast van veel tevreden VvE’s."
Adres: Handelskade 49, 2288 BA Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: 070-3603443
Stad: Rijswijk
Route: Handelskade 49
Postcode: 2288 BA



op zoek naar gerelateerd: VvE Beheer Rijswijk, VvE Beheer Rijswijk contact, VvE Beheer Haaglanden, Handelskade 49 Rijswijk, VvE Den Haag, VvE beheerder, Kosten beheer kleine VvE, VvE-Consultants
Recensies
Slechte service met loze beloftes. Waar wordt beloofd dat er terug wordt gebeld gebeurd dit niet. Er wordt gezegd dat er contact is opgenomen met de verzekering echter weet deze verzekering van niets. Onze zaak loopt nu inmiddels een maand en nog steeds is er geen oplossing voor ons probleem aangedragen. Daar is een VVE toch juist voor? Ik zou deze VVE beheerder dan ook zeker niet aanbevelen.
De heren van totaal VvE Beheer komen ongelofelijk te kort op de momenten dat het nodig is. Afspraken worden niet nagekomen, er wordt gelogen over werkzaamheden die verricht zouden zijn en als je contact probeert op te nemen met een medewerker zijn ze onbereikbaar en bellen ze niet terug.
Verreweg de beste beheerder in de regio Haaglanden en daarbuiten. Vriendelijke, snelle reactie en oplossingsgericht!
Wij zitten al een aantal jaren bij Totaal VvE Beheer. Erg blij met de aandacht en snelle service. De mensen achter Totaal VvE Beheer denken met je mee en werken erg accuraat. Ik zou niet weten waar ik over zou moeten klagen. Wij hebben alleen maar positieve ervaringen tot nu toe. Als je op zoek gaat naar een VvE Beheer in de omgeving, is Totaal echt een aanrader. Bovendien zijn het hele aardige en fijne mensen. GRT Kurt
Het duurt soms weken voor mailtjes worden beantwoord. Bij hen uitstaande acties worden zelden opgevolgd. Hier moet je eigenlijk altijd wel achteraan zitten. Het is inmiddels ook al een paar keer voorgekomen dat Totaal VVE Beheer bijvoorbeeld een afspraak inplant met een schilder of andere vakman en dat je hier als eigenaar/bewoner niet van op de hoogte wordt gesteld. Zo staan er dus op de meest vreemde momenten onverwachts vaklui aan de voordeur. Ik kan deze beheersmaatschappij niet aanraden.
Namens ons gehele huis: een heel groot compliment naar Diana van vve beheer. Ondanks dat onze vastgoedmaatschappij ons niet konden helpen en slecht bereikbaar waren. Heeft Diana ons telefonisch weten te helpen. Door haar expertise hebben wij weer warm water en hoeven we niet meer koud te douchen. Diana verdiend salarisverhoging, en ze heeft serieus over de telefoon meer voor ons gedaan dan de monteurs die langs zijn gekomen
Mijn piepkleine VvE is sinds 1 jaar of 3 aangesloten bij Totaal Beheer. Onze contactpersoon denkt met ons mee en zorgt dat alles duidelijk is. Ik ben zeer tevreden!
Slechte services, zijn tot 13:00 telefonisch bereikbaar. Bel je na 13:00 met de Spoedlijn wordt je na 2-3 uur terug gebeld. Ook starten ze werkzaamheden zonder aankondiging. Afgelopen week gestart met werkzaamheden aan ons complex. Buren wisten niet waarom er een steiger kwam en waarom er zo veel lawaai werd gemaakt op de dak. Staat er een steiger plotseling voor je deur terwijl je de volgende dag een bank na 5 maanden wachten geleverd krijgt. Scooter voor de deur, steiger gewoon opbouwen, scooter beschadigd en nu?
Wat ik niet begrijp van de 30 reviews tot nog toe, is dat ze allemaal òf heel slecht, òf heel goed zijn, alles 1, of 5 sterren. Wij zijn best tevreden, en handig om een partij te hebben die ahw boven de individuele VVE deelnemers staat. Soms zou je wat meer actie verwachten, verschilt ook van de ene tot de andere medewerker, maar over het algemeen toch een ruime voldoende, 3 à 4 sterren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid