facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Totaal Reno

Totaal Reno

Info

Een verbouwing, renovatie of andere bouwkundige werkzaamheden? ‘Snel, goed en betrouwbaar’ staan hoog in mijn vaandel.

Geschiedenis

Wij werken voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers en wij vertalen jouw ideeën graag naar een praktische realisatie. Kwaliteit, service en klantgerichtheid staan daarbij voorop.

Wij zijn een gekwalificeerd en allround bedrijf met jarenlange ervaring in de bouwwereld, aangesloten bij Vereniging voor Klussenbedrijven (VLOK).



"Totaal Reno werkt voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers en vertaalt uw ideeën graag naar een praktische realisatie. Kwaliteit, service en klantgerichtheid staan daarbij voorop.Totaal Reno is een gekwalificeerd en allround Bedrijf met jarenlange ervaring in de bouwwereld. Hij is aangesloten bij Vereniging voor Klussenbedrijven VLOK"
Adres: Tomatenmarkt 16, 1681 PH Zwaagdijk, Noord-Holland, Netherlands
Stad: Zwaagdijk
Route: Tomatenmarkt 16
Postcode: 1681 PH


Recensies
Niet mee in zee gaan, totale flapdrol die is al het niet uitkomt gewoon niks meer van zich laat horen. Lijkt een toffe peer, maar helaas heeft hij kennelijk niet alles onder controle en laat hij je gewoon stikken en reageert nergens meer op.Service: Renovatie
Vriendelijk en vakkundig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid