facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tot Ziens Optiek

Tot Ziens Optiek
Adres: Westzijde 86, 1506EH Zaandam
Telefoonnummer: 0756147278
Stad: Zaandam
Route: Westzijde 86
Postcode: 1506EH



op zoek naar gerelateerd: Metselaar Zaandam, Oogmeting Zaandam, Jongsma Optiek
Recensies
Hoera, Ik heb mijn nieuwe bril Anne&Valentin gekocht bij Tot Ziens. Wat kan ik weer lekker kijken door deze fantastische bril die ik samen met Arne en Sharon heb uitgezocht. Ze geven allebei goede feedback en hebben super veel geduld. Je wordt echt heel fijn geholpen door ze. Ja het zijn vakmensen, voor je bril of lenzen.
Voor mijn eigen montuur heb ik hier nieuwe glazen besteld na tips uit mijn omgeving. Na minder scherpe ervaringen bij andere opticiens was ik beetje sceptisch toen mijn ogen door een jonge dame werden gemeten. Maarhet is echte goed gemeten en heeeel scherp. Voor mij als fotograaf erg belangrijk.
Wij komen al jaren bij Tot Ziens optiek. En nu in de nieuwe en erg mooi ingerichte winkel voor mij en mijn vrouw een nieuwe bril gekocht. Door het grote assortiment is er in veel verschillende stijlen voldoende keus. Zo ook voor ons en wij zijn dan ook zeer tevreden met de service en kundigheid van Arne en Sharron en hun medewerkers.
Bij Tot Ziens krijg je een vakkundige oogmeting en een goed advies. Arne en zijn team nemen op een prettige manier de tijd voor de klant. We hebben een prachtige bril uitgezocht die goed staat en goed zit. Heel belangrijk voor mij, want ik had de neiging om steeds aan mijn bril te zitten. Dat is nu niet meer nodig, want hij zit gewoon goed!
Fantastische service. Vriendelijk, persoonlijk en geduldig. Brillen van hoge kwaliteit. Nemen altijd de tijd voor kleine reparaties en aanpassingen. Ik ben heel blij dat ik door julie service nog geen afscheid hoef te nemen van mijn favoriete bril!
Zonnebril met constructie fout. Ook 3 jaar na aanschaf kreeg ik een volledig nieuwe bril met glazen . Perfecte service met aandacht en geen gezeur.Ben zeer tevreden en kom er al vele jaren.Topzaak.
Een zeer kundige en geduldige oog meting en constatering van Fixatie Disperatie door Arne van Totziens opticien. Daardoor heeft onze dochter in 2017 vier leesjaren ingehaald op de basisschool. De Bril was een verademing voor haar. Nu in 2021 wederom hetzelfde effect samen met een super trendy bril zorgde voor een zeer gelukkige 15-jarige meid.
Toch eens tijd om een review te plaatsen. Ik kom hier al jaren en met plezier. Vakkundig personeel en een hele originele collectie. Veel winkels hebben het "standaard" assortiment: Hugo Boss, Armani, Ray Ban etc. Helemaal niet erg, maar als je daar niet enthousiast van wordt, loop je in heel veel winkels tegen dezelfde monturen aan. Hier niet, geen van die merken en wel heel veel originele "echte" brillenmerken, erg leuk. Klantvriendelijk en behulpzaam. Wat mij betreft een aanrader.
Ik draag al 27jaar een bril. En 27jaar glijden de brillen geheid van mijn neus af. Oorzaak smalle neus. Ook zijn de veren van de monturen steevast te lang voor mijn hoofd. En ik maar denken dat ik de enige ben met dit probleem. Dus niet. Bij Tot Ziens hebben zij mij uit deze boze droom geholpen. Zij hebben nl wel monturen die op maat zijn te maken. Dus voor ieders neus & hoofd is een bril. Een bril die goed blijft zitten, van mooie kwaliteit en ontwerp. Daarbij zijn deze brillen in in verschillende kleuren samen te stellen. De prijs van deze monturen zijn absoluut betaalbaar. De zaak heet niet voor niets Tot Ziens. Hier kom je zeker weten altijd terug. Een heel vriendelijk en kundig team. Zij nemen altijd de tijd voor je en gaan net zo lang door tot ze een oplossing voor je gevonden hebben. Ik kan iedereen aanraden hier eens te gaan kijken en praten. Arne & team Tot Ziens maar weer.
Een zeer deskundig en klantgericht team ! Goede service en ze nemen de tijd voor je. Wij komen al jaren bij Arne en Sharon en hebben alleen maar goede ervaringen. Het assortiment stijlvolle designmonturen is groot. De service is top! Mooie winkel met uitnodigende etalages. Voor ons is het altijd thuiskomen bij Tot Ziens Optiek! De koffie staat klaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid