facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toskani Nederland

Toskani Nederland

Info

Toskani biedt een breed scala aan medische en cosmetische producten en de noodzakelijke hulpmiddelen voor de juiste toepassing binnen iedere praktijk.



"Toskani staat voor het leveren van esthetische en dermatologische oplossingen aan professionals. Al meer dan 30 jaar wordt er gefocust op het ontwikkelen van huidverbeterende producten voor het behalen van het best mogelijke esthetische resultaat.Toskani is powered by Laservision Instruments B.V."

"Toskani staat voor het leveren van esthetische en dermatologische oplossingen aan professionals. Al meer dan 30 jaar wordt er gefocust op het ontwikkelen van huidverbeterende producten voor het behalen van het best mogelijke esthetische resultaat.Toskani is powered by Laservision Instruments B.V."
Adres: De Grift, 20, 7711 EJ Nieuwleusen
Telefoonnummer: 0529428000
ln.noisivresal@eiparehtdiuh
Stad: Nieuwleusen
Route: De Grift, 20
Postcode: 7711 EJ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: toskani cosmetics kopen, laservision, toskani cosmetics prices
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Haar & Mode Petra Nieuwleusen Haar & Mode Petra Nieuwleusen 3 km Hair I Beauty I Fashion I Oa. SuperTrash en Juffrouw Jansen I Al 25 jaar een begrip I...
Haarwereld.nl Haarwereld.nl 4 km Ik ben zo blij met jullie als groothandel. top Sevice en onwijs vriendelijk en geduld...
Recensies
Zelf al een aantal jaren werkzaam met de producten van Toskani. Zeer tevreden over de kwaliteit en look&feel. Ook als distributeur is Laservision een erg prettige partner. Zo worden bestellingen snel verzonden, word ik altijd vriendelijk geholpen, en zijn de trainingen/workshops een grote meerwaarde.
Ik gebruik de producten en behandelprotocollen van Toskani nu ruim een jaar in mijn salon ProBeauty Salon Berghem en ben zeer tevreden. Effectieve behandelingen met een aanvulling van mooie thuisproducten. Ook als leverancier ervaar ik Toskani prettig: fijne service, goede trainingen en innovatief.
Aantal jaren zijn wij al klant bij Toskani en erg tevreden.Via de ap en telefoon goed te bereiken, service en productinformatie is optimaal met daarbij geregeld nieuwe productintroducties.
Ik ben met Toskani als leverancier, buiten de goede producten werken ze fijn samen. Er is goede ondersteuning, leuke acties, snelle reacties op vragen en ze denken graag met je mee.
Angelique Beauty & Wellness is erg tevreden over Toskani als distributeur. Het is makkelijk om bestellingen te plaatsen en de producten geven geweldig resultaat!
De service is top en bijzonder klantgericht. Bij vragen zijn de medewerkers van Toskani makkelijk bereikbaar en je wordt altijd goed geholpen. Ik ben zeer tevreden!
Fijne leverancier en super fijne producten! Zeker een aanrader! Groetjes, Sabine huid- en oedeemtherapie Oost Gelre
Super fijne producten. Beste die er te koop zijn. Doet echt iets voor je huid.
Fijne leverancier. Toskani bied een fijne service en samenwerking!
Fijne leverancier, goede service en nog belangrijker.. Hele fijne producten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid