facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TopXenon

TopXenon

Info

TopXenon levert beter zicht met heldere Xenon, Cree LED, SMD LED en DRL autoverlichting. Wij bouwen onze producten zorgvuldig in voor all-in prijzen!

Geschiedenis

www.TopXenon.nl

Waarom kiest u voor TopXenon

- Scherpe prijzen
- 6 maanden garantie op ingebouwde Xenon
en Cree LED sets
- Gebruik van uitstekende AC kwaliteit Xenon!
Standaard Canbus proof en slim ballasten!
- Ervaren monteurs
- Snelle service
- Geen onverwachte kosten
- Duidelijke informatie
- Inbouw klaar terwijl u wacht, +/- uur per
Xenon of Cree LED set
- Vrijblijvende offerte voor overige inbouw
- In overleg montage op locatie mogelijk

De voordelen van Xenon verlichting

- Verhoogde veiligheid door sterk verbeterd
zicht, ook tijdens mist, regen en sneeuw
- 3 tot 5 keer meer lichtopbrengst
- Zeer luxe uitstraling en dus waarde toename
van uw voertuig
- Tot 10 keer langere levensduur van uw
lampen
- Tot 40% minder energie verbruik
- Minder belasting van uw dynamo en accu
- Kleur / helderheid is bij TopXenon zelf te
kiezen (3000k tot 12.000k)
- Werkt ook bij auto’s met een CANBUS
systeem!
- Xenon verlichting is 100% APK goedgekeurd

Naast de inbouw van Xenon in uw auto, motor of scooter, bouwen wij Cree LED sets, SMD LED en DRL verlichting in.

Voor meer informatie zie onze website:

www.TopXenon.nl

Adres: Zeepkruid 18 - 20, 3824NB Amersfoort
Telefoonnummer: 0640848270
Stad: Amersfoort
Route: Zeepkruid 18 - 20
Postcode: 3824NB



op zoek naar gerelateerd: LED verlichting auto, TopLEDverlichting nl review, TopLEDverlichting
Recensies
Vandaag is mijn Nissan Micra Tekna 2019 rondom in de Power LED verlichting gezet door Stefan van TopXenon. Wij werden hartelijk ontvangen. Er werd koffie aangeboden en er was ook een drankje voor mijn dochter die mee was. Stefan is een sympathieke kerel die nauwkeurig, professioneel en met veel beleid te werk gaat. Binnen een uur was de klus geklaard en heeft mijn auto een serieuze upgrade gekregen. Voordat je de garage uit rijdt, wordt alles goed gecheckt en ontvang je ook een garantiebewijs. Wij moesten een stukje rijden, maar dit was het zeker waard. Absolute aanrader!
Werkelijk een TOP bedrijf. Uitzonderlijk goede service, klantvriendelijk en prima koffie. Kan er niets anders over zeggen. ToP TOP bedrijf met zéér nette en acceptabele prijsstelling. Led lampen zónder storing op canbussysteem.
Aardige gast, weet waar hij over praat en komt met goed advies. Erg tevreden over de service en het resultaat op mijn Hyundai i30 Fastback! Ik kom zeker terug mocht ik een andere auto aanschaffen en kan het iedereen aanraden.
Top service, netjes ontvangen met een bak koffie en de klus is zo geklaard. Ik zou dit zeker iedereen aanraden, het is een heel mooi detail aan je auto, maar het belangrijkste nog is dat je gewoon 3x meer zicht hebt. Hele aardige man ook. Stefan bedankt!
Stefan van TopXenon geeft een goede service, snelle en professionele installatie van dimlicht Leds. Ook geeft hij tips of past even een afdekkapje aan voor optimale afdekking!
Super goed geholpen Stefan weet exact hoe het werkt en heeft mijn xenon vervangen voor led verlichting wereld van verschil
Ik had eerst de halogeen dimlichten op mijn golf 7, dit matchte niet met de led dagrij verlichting. Bij top xenon dit laten vervangen naar ook led, echt top service en wat een enorme upgrade voor mijn auto! Dikke aanrader
Vandaag geweest voor 2 LED koplampen. Top service! Snel en kundig. Zeker aan te raden.
Vandaag geweest afspraak was 9 uur maar was er eerder en werdt geholpen en is een aanrader voor iedereen top sevice En weet ook waar hij het over heeft Ben er erg blij mee
Hét adres voor xenon en led voor je auto! Altijd goede service en verstand van zaken. Heb nu al 5 auto’s laten voorzien van led en xenon door TopXenon. Prijs kwaliteit is gewoon TOP!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor TopXenon.

Amersfoort auto-aanpassingen

openingstijden, locatie, vervoer. Zeepkruid 18 - 20 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. TopXenon adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met TopXenon. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over TopXenon delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ECO Setting ECO Setting 4 km Hoge brandstofkosten drukken de winst in de transport sector. Hoeveel extra winst zou...
Unlimited Tuning Unlimited Tuning 5 km 19 Februari bij Unlimited Tuning geweest in Amersfoort, helemaal vanuit Friesland. Hi...
ZIPtuning.com ZIPtuning.com 5 km The official business page. Optimize your engine with ZIPtuning Chiptuning!
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid