facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Topvis

Topvis
Adres: Pieter Calandlaan 818 , Amsterdam 1060 TZ, NL
Stad: Amsterdam
Route: Pieter Calandlaan 818
Postcode: 1060 TZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sjefietshe Sjefietshe 7 km Heerlijk gegeten bij Sjefietshé! Vriendelijke bediening die je snel komt helpen. Het ...
Seafood Bistro Seafood Bistro 8 km Gaan eten met social deal. Een klein gezellig restaurantje met een goede sfeer een aa...
Vispaleis 't Geveltje Vispaleis 't Geveltje 10 km Lekker visje, prima prijzen, top service. Enige ding is dat ik de kibbeling stukjes w...
Recensies
Ben deze onvriendelijke mensen helemaal zat. Ik was daar stipt om 19:30, en om 20:00 sluit de zaak. Meneertje van topvis die altijd boos kijkt zegt ineens dat ze gesloten zijn. Verder is het vis daar we te doen.
Vandaag voor het eerst bij deze zaak binnen geweest , zaak zag er goed uit van buiten. Toen ik binnen ging zag ik al snel veel vliegjes rondvliegen in de zaak. Personeel zeer zeer zeer onvriendelijk!! Kijkt je niet eens aan doet alsof je er niet staat. Schotel ziet er misschien wel oké uit maar helaas tevergeefs, smakeloos en rauw. €25 betaalt.
10h open staat online dus om 10h05 aan de deur eigenaar ziet ons maar doet geen teken of komt opendoen. Om 10h20 terug geweest helaas hetzelfde verhaal. Om 10h30 gebeld naar de zaak en gevraagd of ze open waren en hier kregen we het antwoord dat ze open waren maar als we dan om 10h33 aan de deur stonden mochten we niet binnen. Zeer jammere bedoeling en tijdverspilling
De kibbeling was erg lekker.
Wat een vreselijke plek. Twee broodjes viskoek met saus besteld en dit is wat we allebei kregen. Nooit meer. Viskoek leek meer een aardappelkoek, maar dat terzijde.
Prima kibbeling gegeten. Vis ziet er goed uit hier. Wat ik jammer vind is dat je niet kan zien wat de rauwe vis kost, ik zou het handig vinden als er gewoon een kiloprijs bij staat.
Afzetters. Vragen je eerst contant of Pin. Verkoper roept 10 euro, andere verkoper met pin apparaat herhaalt nog eens overduidelijk 10 euro. Op bankrekening is 20 euro afgeschreven. Als je verhaal gaat halen, dan is het 20 euro voor 2 bakjes kibbeling! 10 euro per bakje! Let op mensen, deze truc doen ze waarschijnlijk meer, gezien hun reactie. Heb dringend mijn 10 euro teruggevraagd en erbij vermeld dit nooit meer te doen.
Voorheen altijd wel tevreden, maar sinds de Nederlandse visboer weg is en er geen concurrentie meer in de buurt is, zijn ze achteruit gegaan. Jarenlang kon je zelf visschotels samenstellen, ongeacht de hoeveelheid en nu gaat het opeens per x aantal gram. Ook zijn de prijzen verdubbeld en is het personeel onvriendelijk. Lijkt wel alsof ze geen zin hebben om te verkopen. Ze kijken je ook zo aan alsof je verdwaald bent. Voor mij nu tijd om een andere visboer te zoeken!
Was vandaag voor de eerste keer in deze vis zaak, heel veel soorten vis waar je uit kon kiezen, zag er allemaal erg vers uit. En op verzoek werd de vis gebakken. Het personeel was vriendelijk en kan er weinig meer over zeggen. Ook deze mensen werken hard om het goed te doen , jammer dat er negatieve berichten te lezen zijn.
Hele lekkere warme vis schotel. En betaalbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid