facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TOPTEAM Stoffering Beilen

Info

PVC | Laminaat | Vinyl | Tapijt | Vloerkleden| Raambekleding | Zonwering | Gordijnen| Meet- en legservice

Geschiedenis

Wie zijn wij?
Even voorstellen; wij zijn Erwin Beute en Ivor Hammerschmidt en we hebben beiden meer dan 20 jaar ervaring in stofferingswerk. Eerst hebben we samengewerkt als collega’s. Deze samenwerking beviel zo goed dat we in 2008 de stap hebben genomen samen een bedrijf te starten.

Wij staan bekend om onze hoge kwaliteit PVC vloeren. PVC is geen makkelijk verwerkbaar product, zowel bij de voorbereidingen als het leggen is deskundigheid en ervaring benodigd. In onze winkel vind je een uitgebreide collectie van merken en motieven in verschillende prijsklasses.

Kwaliteit en maatwerk is waar we voor staan. Maatwerk betekent flexibiliteit en de wens van de klant vertalen in een goed advies. Onze jarenlange ervaring is goed terug te zien in de kwaliteit van het werk dat we leveren. Voor ons vanzelfsprekend, voor de klant wel zo prettig. En mocht er onverhoopt toch iets niet helemaal naar wens zijn, dan lossen we dat samen op.

De kracht van TopTeam Stoffering is dat wij het hele proces zelf uitvoeren, van advies tot meten en van verkopen tot leggen. Hierdoor kunnen we garant staan voor goede kwaliteit en een goed eindresultaat.

Adres: Molenpassage 4, 9411 ZV Beilen
Telefoonnummer: (0593) 56 59 09
Stad: Beilen
Route: Molenpassage 4
Postcode: 9411 ZV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Smit parket, laminaat en pvc vloeren Smit parket, laminaat en pvc vloeren 310 meter Super tevreden over het opnieuw schuren en lakken van ons parket.
Oostland Woonland Oostland Woonland 449 meter Als je kijkt naar het VARA programma Kassa van zaterdag 4 januari 2014, dan koop je n...
Vinke Beilen Vinke Beilen 1 km Mooi assortiment, maar een erg onpersoonlijke verkoopster, die bovendien de vloer nie...
Vloeren- & timmerbedrijf Tol Vloeren- & timmerbedrijf Tol 2 km www.tol-beilen.nl SHOWROOM (bij voorkeur) geopend op afspraak via telnr. 0593 - 524...
Anders Bloemstyling Anders Bloemstyling 6 km Wij hebben 6 september onze bruiloft gevierd bij de Kruimel in Gasselte. Hierbij heef...
Recensies
Topteam stoffering doet haar naam eer aan en is met recht een Topteam! We zijn heel blij en tevreden met de adviezen die we gekregen hebben bij het uitzoeken van de PVC vloer, de raambekleding en het behang voor ons nieuwe huis. Nu alles gelegd en geleverd is staat alles prachtig bij elkaar en genieten we hier enorm van!
Professionals! Ik ben heel blij met m'n prachtig beklede trap...
Winkel met veel ervaring voor mij, pvc vloeren. Duidelijk, goed gesprek, veel keuze, ben na dit eerste gesprek zeer te vreden.
Vakkundig personeel, goed geadviseerd, aanrader.
Geweldig bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid