facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Topspace.nl

Topspace.nl
"Verhuur van THULE dakkoffers, dakdragers, fietsdragers en sneeuwkettingen, ook loopvlakkettingen.Hoofdkantoor en centraal magazijn voor de montagepartners door heel Nederland en België.Marktleider op het gebied van het huren van skiboxen en bagageboxen en allesdragers sinds 1994."
Adres: Schapendreef 15 , Breda 4824 AM, NL
Telefoonnummer: 076 520 7520
Stad: Breda
Route: Schapendreef 15
Postcode: 4824 AM



op zoek naar gerelateerd: Dakkoffer huren Breda, Topspace inloggen, Dakdragers huren Breda, Topspace webshop, Topspace review, Topspace delft, Topspace sneeuwkettingen, Topspace Eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Custom Concepts Custom Concepts 1 km Niks anders dan lof over Custom Concepts. Ik ben voor mijn Ftype al best lang op zoek...
Recensies
Met enige spoed een sleutel moeten bestellen van een Thule koffer, 's ochtends gebeld en ik kon direct naar de winkel toe, goed geholpen, nette prijzen, heel vriendelijk personeel. Ik kan deze zaak iedereen aanraden.
Fijne bedrijf waar je tegen een schappelijke prijs een dakkoffer en eventueel dakdragers kan huren. Ze zijn altijd behulpzaam en geven goed advies.
KOMEN GEMAAKTE AFSPRAKEN NIET NA. Vorige week een dakkoffer gekocht. Omdat ze geen dakdragers op voorraad hadden hebben we het ergens anders gekocht. We hebben afgesproken dat we het volgende week zouden laten monteren. Was helemaal geen probleem. Tot vandaag kom je daaraan met je dakdragers. Zeggen ze dat dat helemaal niet gezegd is. Maar alleen tegen een vergoeding kunnen monteren. Voor een half uurtje monteerwerk hebben ze gewoon 50 euro voor gerekend. Makkelijk geld verdienen is dat zeg. Goed bezig ga zeker zo door. VOOR ONS NOOIT MEER TOPSPACE!!!!!
Super service; eenvoudig te reserveren en prima prijs. Montage conform afspraak en vriendelijke medewerkers. Zal niet de laatste keer zijn dat we van Topspace gebruik maken.
Top service. Een week geleden een tweedehands drager in goede staat gekocht. De leggers bleken achteraf net te lang en pasten niet op de Cayenne. Geen probleem. Rustig omruilen. Reageert snel en adequaat. De bedrijfsruimte is prachtig geordend. Kortom prima ervaring. Bedankt!!!
Heel fijn bedrijf. 1 keer per jaar een dakkoffer nodig, huren is voor ons dan een goede optie. Zij monteren de dakkoffer erop en halen deze eraf.
Bij topsafe via Bol.com een sleutel besteld voor Mn dakoffer. Alles goed geregeld. Als ik weer een sleutel nodig heb weet ik waar ik moet zijn :- Thanks!
Al jaren huren wij bij Topspace te Breda dakdragers en een dakkoffer voor de wintersport en zomervakantie. We worden uiterst vriendelijk en snel geholpen. Wij zijn zeer tevreden over de service. Bedankt!
Ruime selectie aan dakkoffers en altijd passende dakdragers. Je wordt hier heel professioneel en vriendelijk geholpen. Komen er steeds weer terug.
Geen klantenservice. Een klant meer of minder maakt hen niet uit. Flexibiliteit onbestaande, absoluut geen goeie wil om creatief mee te denken buiten hun bestaande verkoops-/verhuurprocedure. Kortom, af te raden...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid