facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Topservers

Topservers

Info

Topservers ™ - Onwijs goede hosting sinds 2005!

Geschiedenis

Topservers, Onwijs goede hosting voor iedereen! Bij Topservers bieden we je snelle hosting, vaste scherpe all-in prijzen inclusief BTW én de allerbeste support!

Word jij onze volgende tevreden klant?

Op Facebook houden we je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Daarnaast zijn wij via Facebook bereikbaar voor algemene supportvragen.

Adres: Keplerlaan 16, 6716 BS Ede
Telefoonnummer: 0184711750
Stad: Ede
Route: Keplerlaan 16
Postcode: 6716 BS



op zoek naar gerelateerd: iXL Hosting wordpress
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BIT BIT 326 meter Modern en goed toegankelijk datacenter. Vriendelijke medewerkers die altijd even een ...
iXL hosting iXL hosting 1 km Al jaren een betrouwbare en klantvriendelijke hoster.
ProfitTrailer ProfitTrailer 3 km The Nr.1 Bitcoin Trading Bot. Proven Results. The Automatic Trading Bot.
SenG Sociale media en Grafisch advies SenG Sociale media en Grafisch advies 4 km Sociale Media en Grafisch advies Wij helpen U graag online resultaat te behalen! Vind...
Recensies
Topservers bevalt me al jaren heel goed voor de hosting van mijn eigen websites en die van mijn klanten. Vragen worden altijd snel en duidelijk beantwoord. Wat ik ook belangrijk vind is dat de servers in Nederland staan en dat het een klimaatneutraal datacenter is!
Wij hebben verschillende websites onder gebracht bij Topservers. Vooral het verschil in snelheid is echt merkbaar! Super! Ze zijn ook erg behulpzaam bij Topservers! We hoeven niet ellendig lang te wachten op een antwoord maar we worden steeds snel geholpen. Echt een aanrader dit bedrijf!
Ik ben startende ondernemer en echt heel blij dat ik hun aangerade kreeg. Ze helpen met voor mij een nieuwe wereld en of het nou s'morgens of s'avonds is mail of app ze helpen zonder aarzeling en persoonlijk kan ik daar veel van leren. Top mannen bedankt.
Ik ben al een aantal jaar klant van deze jongens. Ze leveren goed werk. Degelijk! De snelheid van de servers staat voorop, net als klantvriendelijkheid. Nooit te beroerd iets harder te lopen om er maar voor te zorgen dat de klant tevreden is. Deze mannen begrijpen het.
Ik ben al jaren klant bij topservers, mijn ervaring is dat je altijd een vraag kunt stellen, en oplossingsgericht naar goede oplossing toe werken. Kortom ze denken met je mee, en waar nodig wordt er geholpen.
Ik ben al jaren klant en ben zeer tevreden met zowel de producten die ze leveren als de service. Ze staan altijd voor je klaar en nemen alle tijd voor je! Van mij krijgen ze wel 10 sterren!!!!!!!!!
Je kunt natuurlijk overdrijven, maar ik vind de service van dit bedrijf uitmuntend, ik kan niet anders zeggen. Zelfs als een probleem buiten hun terrein ligt zijn ze bereid je te helpen en te zoeken naar een oplossing. Tot op heden ben ik er altijd met hun expertise uitgekomen. Chapeau.
De oude domeinprovider liet me in de kou staan. Wat een verademing om dan bij een partij te komen die zijn zaakjes wel voor elkaar heeft.
Ik werk al jaren samen met Topservers.nl en ik ben uiterst tevreden! Goede hosting, goede prijzen en goede klantenservice! Echt een aanrader!
Al jaren klant bij deze hoster, en Was zeer tevreden over de service en snelheid van reageren. Helaas is de service niet meer wat het geweest is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid