facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TopLabour Uitzendbureau BV

TopLabour Uitzendbureau BV

Info

Al jaren speelt TopLabour Uitzendbureau BV een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. We zijn de besten in ons vak en leveren de hoogste kwaliteit.

Geschiedenis

Hét adres voor vakbekwaam personeel in de techniek, productie en bouw.
Of het nu gaat om, uitzenden, detacheren of werven en selecteren. Wij zijn al jarenlang toonaangevend op de regionale arbeidsmarkt.

Kwaliteit, Kennis, Degelijkheid en Betrouwbaarheid zijn de fundamenten waarop wij onze uitzendorganisatie hebben opgebouwd.

Om de juiste match te maken gaan wij uit van het talent en de werkervaring van onze flexkrachten. Hiermee rekening houdend met eventuele tekortkomingen, maar vooral met de ambities. Onze flexkrachten kennen wij van haver tot gort, daardoor weten wij goed aan welke opdrachtgever wij hen kunnen koppelen.
Dat kan natuurlijk alleen maar, door ook u als onze opdrachtgevers goed te (leren) kennen. Wat vindt u naast de gebruikelijke functie-eisen nog meer belangrijk aan een nieuwe medewerker? Welke cultuur heerst er binnen uw bedrijf?
Door oprechte interesse te hebben in onze opdrachtgevers en onze flexkrachten, zijn wij dagelijks in staat om de juiste match te maken.

Ons team bestaat uit een aantal betrokken, daadkrachtige medewerkers die voornamelijk denken in mogelijkheden, zij zijn onder andere de reden dat TopLabour Uitzendbureau BV nu al 10 jaar succesvol in de regio is!

Adres: Ruyghweg 1, 1781DA Den Helder
Stad: Den Helder
Route: Ruyghweg 1
Postcode: 1781DA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: toplabour openingstijden, maritiem uitzendbureau den helder, uitzendbureau den helder, tempo team den helder, vacatures den helder, randstad den helder, uitzendbureau op texel, olympia den helder
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Olympia Den Helder Olympia Den Helder 414 meter Personeel is klantvriendelijk.
Oceanwide Oceanwide 4 km Global company for secondment of blue- and white collar staff in the Oil & Gas sector...
Recensies
Ik heb een zeer goede ervaring met top labour. Ik heb meedere werkzaamheden verricht, voor hun bij venko/brand. De communicatie tussen top labour en hun werknemers is gewoon top !! Ook als je een financieel probleem hebt kunnen hun je bijstaan, doormiddel van voorschot. Betalingen worden altijd optijd gedaan. Persoonlijke bescherming middelen krijg je vanuit hun. Cursus zoals o.a vca wordt volledig verzorgt. Vriendelijke mensen !!! Kort om goed geregeld en geven om hun mensen. Je komt aan niks te kort
Er is altijd genoeg werk voor degene die willen werken. Vooral voor parttimers of scholieren zijn er goed betalende banen. Er is een duidelijke en vriendelijke communicatie. Waarbij vrijwel altijd duidelijk is wat er gevraagd wordt, waar je moet wezen, etc.
Top uitzendbureau, gedreven personeel en alles tot in de puntjes geregeld.
Ik werk met plezier by toplaber kryg altyd myn salaris ben zeer tevreden over top lever daarom altijd zeer goed behandeld hebben dan ben ik weer blij mee hartelijk dank zeer tevrede
Vind t personeel heel fijn maar merk wel dat de communicatie soms tussen werkplekken en toplabour slecht overloopt, gemiste details over kleding voorschriften e.t.c
top uitzendbureau goed personeel + goede service wat wil je nog meer!
Top uitzendbureau goed mee te communiceren en leuk werk !
Top uitzendbureau personeel doet het beste voor Mensen ik raad jullie aan om daar in te schrijven. Groetjes Karel.
Toplabour heeft mij goed geholpen ze zijn toppie
Top uitzendbureau al jaren mee in contact
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid