facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Topicus

Info

Het leukste ICT bedrijf in NL, gevestigd in Deventer. Waar werken wij aan? Wat doen we naast werken nog meer? Ook bierbrouwer. Volg ons!

Geschiedenis

Topicus werkt in de sectoren Finance, Zorg, Overheid, Onderwijs en Legal. Wij zijn hier constant bezig om op alle vlakken voor verregaande verbeteringen te zorgen. De regie aan de burger geven en zelfredzaamheid vergroten, dat is onze ambitie. Dit doen we met toptalenten die met behulp van de nieuwste technologie briljante ICT oplossingen bedenken en bouwen.

Het geheim van ons succes? Dat kun je het beste vragen aan iedereen die al bij ons werkt. Topicanen zijn een eigenwijs volkje en niet eenvoudig in een hokje te plaatsen. Hier geven we je graag een inkijkje in wat Topicus nou typisch Topicus maakt.



"Topicus bouwt software platformen waar de zorg, het onderwijs, de financiële wereld en het sociale domein écht wat aan hebben. Wij vinden dat iedere burger zoveel als mogelijk zélf de regie over persoonlijke financiën, gezondheid en opleiding moet hebben. En niemand anders. Impact met IT"
Adres: Singel 25, 7411 HW Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: 0570662662
Stad: Deventer
Route: Singel 25
Postcode: 7411 HW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Eigenaar Topicus, Topicus vacatures, Topicus Utrecht, Topicus Zorgportaal, Topicus traineeship, Topicus leiden, Topicus adres, topicus.com inc
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ParnasSys ParnasSys 317 meter Weer dagje kantoor
Indito Indito 2 km Zeer deskundige klantvriendelijk personeel, dat het niet erg vind een stapje extra vo...
Scorion Deutschland Scorion Deutschland 3 km Scorion ist das E-Portfolio für das Lernen am Arbeitsplatz. Mithilfe von smarten Tool...
Solid Partners ICT Groep Solid Partners ICT Groep 4 km Een fantastich Software bedrijf met profesionele en vriendelijk personeel.
Solid Partners Solid Partners 4 km Een fantastich Software bedrijf met profesionele en vriendelijk personeel.
Damisys ICT Damisys ICT 5 km Vertaald door Google Eerste dienst Origineel Prima service
Timits Timits 173 km TimITS Is een onderneming in de ICT sector. Gespecialiseerd in Office365 en technisc...
Recensies
Fijne werkgever. Topicus doet er alles aan om het werken zo plezierig mogelijk te maken voor iedereen. Ook toffe collega's, werksfeer en cultuur. Iedereen kan hier zijn zoals hij/zij wil zijn. Bovenal werken we met ons allen aan 'real impact on society'.
Inspirerende werkplek waar mooie IT oplossingen gemaakt worden waar we allemaal van profiteren in Onderwijs, Zorg, Finance en Sociaal Domein.
Impactvolle organisatie met een fijne balans tussen jezelf professioneel ontwikkelen en de gezelligheid buiten je werkzaamheden om!
Leuke werkgever, anders. Maar waarom over dynamisch beginnen?
Software waar over nagedacht wordt
Parkeren op eigen terrein mogelijk
Perfecte werkgever!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid