facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tophostess

Tophostess

Info

Hostess service, Lead Generators & sales support, business event support, congresses, promogirls, recruitment

Geschiedenis

Op iedere beurs, evenement, congres, VIP- en sales event is een professionele Hostess een waardevolle toevoeging waar het gaat om uitstraling van uw bedrijf en de ontvangst en verzorging van uw gasten. Zij is immers degene die in eerste contact staat met uw bezoekers.

Tophostess staat uiteraard garant voor een hartelijke en representatieve ontvangst van uw gasten, registreert uw bezoekers op professionele wijze en is de gastvrouw voor de verzorging op uw locatie. Maar Tophostess doet net dat beetje meer!
Een Tophostess is zich bewust van uw investering en zal er alles aan doen om u te helpen het optimale rendement uit uw beursdeelname of uw event te halen. Een Tophostess kent uw commerciële doelen, uw doelgroep en uw targets. Zij helpt u datgene te bereiken waar u van droomt.......

´Helping you achieve!" Nieuwe leads, een fantastische gastvrije ontvangst, follow-up. Voor dit alles kunt u rekenen op Tophostess. Al onze dames, en een enkele heer hier en daar, zijn meertalig, goed opgeleid, getraind en hebben een ruime werk- en levenservaring opgebouwd.

Specialisaties van Tophostess, van hospitality en promotie tot internationale sales!

Adres: Hogeweg 9, 5313BA Nieuwaal
Telefoonnummer: 0418711001
Stad: Nieuwaal
Route: Hogeweg 9
Postcode: 5313BA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid