facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Topgiving Relatiegeschenken

Topgiving Relatiegeschenken

Info

Topgiving: groothandel voor al uw bedrukte relatiegeschenken, premiums, promotieartikelen en bedrijfskleding.

Geschiedenis

De kracht van Premiumgids.nl Relatiegeschenken zit niet in ons enorme assortiment maar in het aanbieden van op maat uitgewerkte voorstellen. Concreet betekent dit voor U: gemak, snelheid en service. Wilt u online een bestelling doen of uit ons enorme assortiment een of meerdere relatiegeschenken kopen, bedrukt of onbedrukt, wij adviseren u graag.

Onze grote webshop geeft U een kijkje in de “wereld” van relatiegeschenken, promotieartikelen, premiums en promotioneel textiel. Dit betekent echter nog niet dat dit voor U een voordeel is. Het kost namelijk veel tijd om hier een juiste selectie in te maken. Waarom zou U dit niet aan een specialist overlaten? U ontvangt van ons binnen 1 uur een vrijblijvend voorstel.

Premiumgids.nl heeft het volledige traject van conceptvoorstel tot uitlevering en mogelijk opslag in eigen handen.

Voor ontwikkeling en productie van concepten werkt Premiumgids.nl nauw samen met een groep van producenten en product designers, uit zowel Europa als het Verre Oosten. Hierdoor kunnen wij u een op maat gemaakt voorstel doen toekomen dat optimaal aansluit bij uw wensen.

Klantbehoeften veranderen in de loop van de tijd. Daarom is Premiumgids.nl continue op zoek naar opvallende premiums en relatiegeschenken. Op onze site vindt u geregeld nieuwe verfrissende productconcepten. Wij kunnen de onbedrukte -en bedrukte relatiegeschenken leveren voor onze relaties, waarbij we uiteraard rekening houden met uw promotiebudget.

Premiumgids.nl is 24 uur per dag on-line bereikbaar en tussen 8.30 uur en 17.00 uur kunnen wij u persoonlijk te woord staan. Uiteraard kunnen wij niet ons gehele assortiment vermelden op deze website. Geef ons uw idee door en u zult versteld staan van de mogelijkheden!

Adres:
Telefoonnummer: 0475-537508
Stad: Herten



op zoek naar gerelateerd: Groothandel relatiegeschenken, Relatiegeschenken met logo kleine oplage, Unieke relatiegeschenken, Relatiegeschenk met logo, Premium relatiegeschenken, Mijn Topgiving, Van Helden Relatiegeschenken, Relatiegeschenk zomer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gubbels Pipes Gubbels Pipes 800 meter Vandaag voor het eerst Big Ben bezocht. Omdat via de website mijn oog gevallen was op...
Le's Barbershop Herten Le's Barbershop Herten 815 meter Vriendelijk, punctueel en natuurlijk heel vakkundig
Vogelvereniging De Rietzangers Vogelvereniging De Rietzangers 879 meter Voor iedereen die vogels houden als hobby heeft
betonstucadoor.nl betonstucadoor.nl 1 km Specialist in het bewerken met Beton Cire.
De Rosslag De Rosslag 1 km
Recensies
Naar klantvriendelijkheid en zelfreflectie kan dit bedrijf nog enkele lessen gebruiken. Wij plaatsten een bestelling van 2500 sleutelhangers met ons logo. Tot en met de ontvangst verliep alles perfect. Na ontvangst bleek dat de sleutelhangers heel snel werden beschadigd en de afdruk op de achterzijde snel vervaagde. Bij contactname met het bedrijf werd ons doodleuk gemeld dat "we dit maar hadden moeten weten met drukken op RVS en dat dit algemeen bekend was". Op de melding dat Topgiving als professioneel bedrijf hier proactiever had op kunnen reageren door zelf bij het aangaan van de bestelling te melden dat problemen bij bedrukking op RVS konden plaatsvinden, kregen we zelfs geen enkele reactie. Voor ons was dit de laatste bestelling bij Topgiving. Als klant hadden we hier een andere reactie verwacht van een "professioneel" bedrijf. Voor ons in de toekomst alleszins geen Topgiving meer.
Top geadviseerd ik zocht iets met een functie voor automotive. Siem van topgiving kwam met dit idee. Ook al ben ik totaal niet handig online , niets te veel gevraagd. Alles geregeld, mooi verpakt op tijd geleverd. Vind je het niet online bel even Siem dacht super mee. En mijn klanten vinden ze gaaf
Zelfs nog sneller geleverd dan beloofd en dat kwam fantastisch uit
Voor €138 reclame materiaal besteld. Factuur bleek in spam folder terecht te zijn gekomen, alsook de offerte en de herinneringen. Geen goederen ontvangen dus verder niets mee gedaan. Tijdje later email van een advocaten kantoor met een incasso. €40 extra kosten omdat ze niet even de telefoon kunnen nemen om te bellen waar hun geld blijft, waarom moet ik mijn telefoon nummer dan doorgeven bij het plaatsen van mijn bestelling? Gebeld naar de facturatie dienst dat dit om een misverstand gaat. Niets meer aan te doen. Zeer spijtig allemaal, eerste en laatste keer dat ik bij topgiving bestel. Er zijn genoeg soortgelijke bedrijven die mogelijk wel goed kunnen communiceren.
Voor mijn studievereniging heb ik in Juni 300 reismokken ! op jullie website besteld met een bedrukking van ons logo. In Juli kreeg ik deze binnen. De mokken die wij hebben besteld delen we uit bij onze studievereniging waarna studenten deze kunnen gebruiken voor ons koffieapparaat. Het uitdelen hier van begon in September. Al na een week gebruik trad er bij een aantal studenten vervaging van het logo op. Ik heb meteen gebeld naar Topgiving om dit te melden. In eerste instantie hielp Topgiving mij goed om een foto van de mokken op te sturen en later ook 3 exemplaren uit de doos naar Topgiving zelf terug te sturen voor een controle. Deze communicatie duurde ongeveer 3 weken. Na 2 weken kreeg ik echter te horen dat de klacht ongegrond werd verklaard door Topgiving. Ondertussen was het logo van onze vereniging al bij meer dan de helft van de mokken die wij hadden uitgedeeld 100-150 stuks compleet vervaagd. Toch was Topgiving van mening dat al onze studenten de mok niet normaal in gebruik hadden genomen. Wij hebben echter vermeld dat de mok niet geschikt was voor de vaatwasser bij het uitdelen. De mok die wij hebben besteld is echter een reis mok die in een tas beland en regelmatig wordt afgewassen. Ook gaat er warme vloeistof in. Wanneer dit gebeurd laat de bedrukking echter snel los wat duid op een bedrukking die niet tegen de gebruikstoepassing kan waar de mok voor wordt gebruikt! Ik heb toen toch maar even gebeld naar Robbert de Waard mijn contactpersoon bij Topgiving. In dit telefoontje is echter naar voren gekomen dat de mening van Topgiving en onze studievereniging toch echt verschilt, zelfs wanneer ik met een voorstel kom voor eventuele compensatie. Volgens Robbert is het namelijk heel normaal dat een bedrukking op een product na 3 weken vervaagd en dat dat is wat men van de bedrukking moet verwachten bij Topgiving. Toen ik daarna meldde dat ik toch even een Google review ging schrijven over deze slechte service en snelle verwerping van de klacht werd ik ook nog uitgemaakt voor chanteur. Ik kan als verantwoordelijke van een studievereniging niet meer doen dan dit. Maar een ding weet ik zeker, bij Topgiving bestellen gaan wij niet meer doen. Het bedrijf neemt geen verantwoordelijkheid voor slechte bedrukking en gaat niet zo net om met haar klanten!
Prettig contact. Perfecte service en goede nazorg.
Ik ben al jaren klant bij Topgiving, Roel Tholen is vanaf dag 1 mijn accountmanager en nog altijd ben ik zeer tevreden. Roel reageert supersnel en denkt altijd mee.
Premiumgids heeft een mooi relatiegeschenk voor ons laten maken. Zeer tevreden over de snelle levering en vooral het directe contact over onze bestelling
Bestel hier al jaren relatiegeschenken voor mijn organisatie. Nooit problemen, altijd vriendelijk geholpen.
Ik zou het niet aanraden om bij hen te bestellen. Voorafgaand aan de bestelling: heel vriendelijke service. Eenmaal de bestelling binnen: niet klantvriendelijk en onbeleefd.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Topgiving Relatiegeschenken met het openbaar vervoer


Roermond, Mussenberg 410 meter
2
67
68
Herten, Herteheym 450 meter
2
Roermond, Mussenberg 490 meter
67
68

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid