facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Topgardens Landscaping

Topgardens Landscaping

Info

Topgardens Landscaping is een creatief hovenierbedrijf met 30 jaar ervaring! We zijn aangesloten bij de Dutch Quality Gardens.

Adres: Zuideruitweg 23, 1608EV Wijdenes
Telefoonnummer: 0229501755
Stad: Wijdenes
Route: Zuideruitweg 23
Postcode: 1608EV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Tuinontwerp Hoorn
Recensies
Dit bedrijf doet zijn naam eer aan. De tuin bij onze nieuwbouwwoning is prachtig geworden. Van een kale kleivlakte hebben de hoveniers van Topgardens een waar paradijsje gemaakt. Complimenten voor de persoonlijke manier van werken. Problemen worden onderkend en direct en zonder toestanden opgelost. Afspraken worden netjes nagekomen en alles gaat in overleg. Echt een aanrader!
Een pluim voor de mensen van Topgardens! Wat een fijne en persoonlijke aanpak. Een leuk ontvangst op hun locatie in Wijdenes en veel persoonlijke aandacht, top tekenaars en advies waar ik echt wat aan had. Het eindresultaat mag er zijn! Van begin tot einde van het traject een fijn gevoel over gehouden en zowel de service als de werkzaamheden. Ik kan ze alleen maar van harte aanbevelen.
Heel blij met de ideeën en service van Conny en Cees, zij brengen tot leven wat wij in ons hoofd hebben en maken het tot een mooi geheel.
Wij zijn heel erg blij met onze geheel nieuwe tuin! Prachtig ontwerp, en ook super uitgevoerd. Door heel aardige vakmensen!
Ben hier als servicemonteur geweest voor reparatie, maar werd heel vriendelijk ontvangen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid