facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Topfit-Training

Topfit-Training

Info

Topfit streeft naar jou beste versie van jezelf! een nieuwe Lifestyle! geen tijdelijk dieet maar een nieuwe manier van gezonder leven.



"Sporten maakt je fitter, sterker en gezonder. Een personal trainer helpt jou daarbij. En hoe! Jouw trainer kent jou, je doelen, je grenzen en je valkuilen. Personal training is voor jou, door jou en met jou. We begeleiden je en motiveren je. We laten je zien hoe goed je het doet, en trekken je er doorheen als het even niet lukt. We halen jouw beste 'ik' tevoorschijn.Ook voor fysiotherapie, oncologische fysiotherapie ,revalidatie en hertstel moet je bij Top-fit zijn.Pascal Top-fit staat voor het behalen van jouw doel. Voor ieder sportief doel, voor ieder persoon. 'Jouw doel is mijn motivatie' - Pascal Jansen.Personal trainer omgeving Drimmelen, Wagenberg, Breda, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Terheijden, Made"
Adres: veldesteijn 46, 3155SR Maasland
Telefoonnummer: 0629508199
Stad: Maasland
Route: veldesteijn 46
Postcode: 3155SR


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 21:00
Dinsdag: 07:00 - 21:00
Woensdag: 07:00 - 21:00
Donderdag: 07:00 - 21:00
Vrijdag: 07:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Intrinsiq Training & Coaching Intrinsiq Training & Coaching 381 meter Sport- en prestatiepsychologie
Sportcentrum Life Judo Sportcentrum Life Judo 692 meter prima plek, lekker rpm-en
Life PowerBase Life PowerBase 737 meter Top plek om te trainen en de eigenaar is ook een topper. Aanrader!
Recensies
Zeer fijne sportschool, goed advies fijne trainers die je goed begeleiden en niet heel de tijd om hun telefoon aan het kijken zijn : Ook fijn om echt kracht tra En schone douches. Echt een aanrader!
Vandaag weer heerlijk getraind met Pascal en Fré! Fijne sportschool!
Top sportschool met goede trainers. Ookal kies je niet voor PT de trainers staan altijd voor je klaar om te helpen! Kortom top en zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid