facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Topfit Horseshop

Topfit Horseshop

Info

TopFit HorseShop is gespecialiseerd in het weer TopFit krijgen van uw paard, met de jarenlange ervaring van Anne-Claire en de producten van Cavalor!

Geschiedenis

TopFit HorseShop is gespecialiseerd in het weer TopFit krijgen van uw paard, met de jarenlange ervaring van Anne-Claire en de producten van Cavalor, Cowboy Magic en inmiddels een groot aantal eigen producten, puur geselecteerd op kwaliteit en comfort voor de ruiter en het paard.



"Ophalen van uw bestelling op afspraak is altijd mogelijk. Al vele paarden hebben wij met advies weer op de goede weg terug geholpen, onze kennis van voeding en de gezondheid van het paard hebben wij opgebouwd door ervaring en gesprekken met dierenartsen en voedingsadviseurs. Voor vragen omtrent paarden, voeding, supplementen en management neemt u gerust contact met ons op. Daarom is TopFit HorseShop de webshop voor Amazone en paard!"
Adres: Laagerfseweg 81, 3931 PD Woudenberg
Telefoonnummer: 0623946988
Stad: Woudenberg
Route: Laagerfseweg 81
Postcode: 3931 PD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ter Herinnering aan ML Stables Ter Herinnering aan ML Stables 5 km Ter Herinnering aan ML Stables
Recensies
Goede service! Singel gekocht die toch niet zo goed bij mijn paard bleek te passen niks mis met singel en top service gehad door dit om te zetten in winkeltegoed, ondanks dat de singel al een paar keer gebruikt was. Keurig opgelost. Mooie winkel & fijn persoonlijk contact en advies.
Altijd super vriendelijke en persoonlijke hulp bij Topfit Horseshop. Passend advies bij zowel de supplementen als de producten! Ben al zeer lang ontzettend tevreden met de hoofdstellen en de singels, die er na intensief gebruik nog als nieuw uit zien. Dikke 5 sterren!
Wij hebben een camera via dit bedrijf gekocht op 4g! Super goede eerdere uitleg via de telefoon over dit product! Bij het product zat een mooie duidelijke beschrijving. Aansluiten ging super makkelijk! Nu kunnen we lekker onze merries en veulens bekijken. Ps zelfs het geluid op de camera is van top kwaliteit.
Echt een super service! Heel klant gericht en ik ben heel goed geadviseerd bij het kopen van mijn nieuwe Samshield cap. En de waterdichte laarsjes zijn écht 100% goed waterdicht, wat ik eigenlijk niet had verwacht voor die prijs. Super betrouwbaar dus!
Fantastische service! Al jaren had mijn paard last van hevige jeuk in de zomermaanden. Hij schuurde zijn manen en staart kapot en zijn buik. We hebben van alles geprobeerd maar helaas hielp het niet, tot ik bij Anne-Claire terecht kwam. Ze heeft mij hierin zeer deskundig advies gegeven en dit hebben we opgevolgd. Sindsdien heeft hij geen jeuk klachten meer . Zijn manen en staart zijn aangegroeid en zijn kale plek onder zijn buik is weg. Bij Topfit horseshop word je vol gedrevenheid en passie geholpen. Een echte aanrader!
Bij TopFit Horseshop een birth alarm gehuurd. Heel vriendelijk, leggen alles goed uit van te voren, levering ook zeer snel. Singel was schoon en al ingesteld op de gewenste telefoon nummers. Singel op doen, aan doen en klaar. Ideaal!
Super ervaring!!! Goed advies gehad over bitten, eerst filmpjes gestuurd van het rijden met de oude bitten. Anne Claire adviseerde neue schule en deze mochten we proberen, omdat wij een eind uit de buurt wonen via face time precies goed passend gekregen. Aanleuning echt veel fijner en 1 paard was onrustig met de tong en dat is helemaal over. Echt super advies! Voor ons niks anders meer! Ook zijn wij zeer tevreden over arti matrix van cavalor, na een operatie waarbij de prognose erg slecht was zijn wij op haar advies arti matrix gaan voeren. Het paard is weer volop in training nu en wij blijven arti matrix voeren!! Bedankt anne claire voor je advies.
Hele goede service! Ik was heel blij met mijn Anatomic Fit singel, maar na een jaar kwamen er barstjes in. Dat bleek te liggen aan mijn leerverzorgingsproduct. Inmiddels heb ik een nieuwe singel, het juiste verzorgingsproduct en ook nog een beter passende maat singel, omdat daar ook nog eens kritisch naar gekeken werd.
Topfit Horseshop valt aan te raden voor het huren van een geboortemelder / birth alarm. De aanvraag wordt direct serieus in behandeling genomen. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Het reservereen van de geboortemelder leverde geen probleem op. Het kan niet gebeuren dat na reservering, de melder onverhoopt niet beschikbaar is, omdat bijvoorbeeld bij een andere klant de merrie overtijd is en er geen birth alarm beschikbaar is. De melder kan worden opgehaald of toegestuurd. Het materiaal dat ik huurde zag er schoon en keurig netjes als nieuw uit. De melder was keurig voorgeprogrammeerd met de gewenste telefoonnummers. Met een mondelinge toelichting en de bijgevoegde gebruiksaanwijzing kan het in werking stellen niet mis gaan. Over de communicatie kan ik nog opmerken dat adequaat en snel wordt gereageerd op e-mail, telefoon of Whatsapp.
Bij TopFitHorseshop in Woudenberg wordt ik altijd super goed geholpen, Anne-Claire staat altijd klaar voor advies en helpt altijd bij het zoeken naar de juiste oplossing of product. Ik heb bij TopFitHorseshop mijn Samshield cap gekocht en het is de allereerste cap in mijn leven waarvan ik geen hoofdpijn krijg! Anne-Claire heeft echt ontzettend veel moeite gedaan om hem echt fantastisch op mijn hoofd te laten zitten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid