facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TopDeal Watches

TopDeal Watches

Info

Topdeal Watches & Jewels, juwelier in 't hart van Delft, met 15 trendy horlogemerken en sieraden van Rosefield en R&R. Horlogeboxen, winders & watchtools.

Geschiedenis

Zichttermijn 14 dagen | Niet-goed-geld-terug-return-policy | Aangesloten bij Webshop Keurmerk



"horlogewebshop, met diverse bekende horlogemerken en sieraden."
Adres: Molslaan 26, 2611RM Delft
Telefoonnummer: 015-2129038
Stad: Delft
Route: Molslaan 26
Postcode: 2611RM



op zoek naar gerelateerd: TopDealer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lina Jewels Lina Jewels 2 km Heel fijn geholpen en goed geïnformeerd in deze winkel. Veel dank het resultaat is fa...
Recensies
Bij deze topdealer een G-Shock GW-9400-1ER Rangeman gekocht! Een topdeal gesloten....de winkel maakt zijn naam zeker waar!!! Topdealer!!!
Na een vraag die ik stelde over mijn horloge Casio Edifice ! Kreeg ik snel hierover informatie van de heer H.Spoolders! Met zijn duidelijke uitleg over het probleem heb ik dit thuis weten op te lossen. Dit vind ik nu klantvriendelijkheid van de bovenste plank! Nogmaals mijn dank hiervoor
Ik heb een horloge besteld met de levertijd 5-8 dagen. 25 dagen heb ik niks van TopDealer gehoord en dan kreeg ik mijn bestelling. En nu moet ik nog de retourkosten betalen.
Triest hoe ze omgaan met klanten, heb een horloge besteld waarbij de levertijd volgens de site 2 á 3 werkdagen was. Vanwege covid19 is de levering vertraagd, kan ik begrijpen. Wel is het zo dat ze mij op geen enkele wijze bericht hebben over de vertraging. Ik had gekozen voor afterpay. Die sturen mij telkens incasso brieven voor een product die ik niet ontvangen heb. Vervolgens deze mensen en mail gestuurd en antwoorden ze met noncha antwoord terug: ga maar betalen als je wilt dat de incassobrieven stoppen. Mensen, wat een service. Ik ga niet betalen voor iets wat ik niet heb ontvangen, anders moet je afterpay niet aanbieden als optie!
Het leuke is dat deze zaak een fijne combinatie is van een fysieke zaak met de voordelen van een website ! Dusss: kennis van het product en een leuke zaak in Delft EN een groot aanbod met scherpe prijzen online. Niet zo onpersoonlijk ten minste als sommige andere webshop. De eigenaar bood mij een zo mogelijk nog mooier product aan dan dat ik oorspronkelijk voor ogen had ! En voor het verschil in prijs had ik er nog een mooie horlogebox bij . Ik kocht een TWSteel en een TommyHillfiger daar; aangezien ik een horlogefreak ben zullen er vast meer volgen :-
Een tijd geleden mijn horloge hier laten maken. Nog steeds heel tevreden over het afgeleverde werk, top horlogemaker voor een goede prijs. Enige verbeter puntje is dat het een beetje lang duurde, maar dat was voor mij verder geen probleem.
Nergens wilden ze mijn online VVV bon aan nemen. Bij Topdeal Watches kon ik de code ook niet invullen op de site dus heb ik gebeld. Het was geen probleem. Ik werd supergoed geholpen en er werd gelijk meegedacht aan een oplossing ervoor zodat ik toch kon gebruiken! Nadat ik betaald had en de code gemaild heb kreeg ik direct antwoord dat het op de post ging.! Heldere en sympathieke communicatie. Bedankt. De 'warme douche' voor jullie.
Een leuk zaakje! Mooie producten, een ruim assortiment en erg klantvriendelijk! Zeker een aanrader!
Leuke merken goed geslaagd!
Uitstekende service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid